Raahen kaupungin työkokeilupaikat

Raahen kaupungilla on oma toimintamalli ilman opiskelu- tai työpaikkaa oleville raahelaisille. Nuorten työttömien aktivointi antaa työttömille työnhakijoille mahdollisuuden tutustua eri työpaikkoihin työkokeilun kautta. Työkokeilussa voi kokeilla eri ammattialoja ja solmia uusia työnhaussa tarvittavia työnantajakontakteja. Työkokeilusta saatu työkokemus on arvokasta varsinkin silloin, kun sitä ei ole vielä ehtinyt kertyä. Työkokeilusta voi saada myös pisteitä hakeutuessaan saman alan opintoihin.

Työkokeilupaikkoja löytyy useasta Raahen kaupungin toimipaikasta ja lisäksi alueemme yrityksetkin ovat lähteneet tukemaan raahelaisten nuorten työllistymistä antamalla työkokeilupaikan yrityksestään.

Työkokeilu on TE-toimiston palvelu työttömille työnhakijoille. Varmista aina ennen työkokeilupaikan hakemista TE-toimistosta oikeutesi työkokeiluun.

Työkokeilun kesto on 1 - 6 kuukautta ja työaika on pääsääntöisesti 6 tuntia viitenä päivänä viikossa.

Työkokeilusta ei makseta palkkaa, mutta koska olet TE-toimiston asiakas tulet saamaan työllisyysetuuden, joka yleensä on työmarkkinatuki.

Lähde rohkeasti etsimään paikkaasi ja hakemaan sellaista alaa, josta olet kiinnostunut. Se voi avata sinulle ikkunan tulevaisuuteen ja unelmiesi ammattiin.

Lisätietoa:
Työkokeiluun liittyvistä asioista saat TE-toimistosta www.te-palvelut.fi tai työhönvalmentaja Leila Riihijärveltä puh. 040 135 6795, sähköposti: leila.riihijarvi(at)raahe.fi.

Hanketoiminnan ja kehittämisen työpajat

Pajatoiminta ja yhteystiedot ->

Voit hakea työkokeilupaikkaa myös avoimella hakemuksella suoraan sähköpostiin.

Kaikista työkokeilupaikoista voit kysyä suoraan numerosta 040 135 6795 / Työhönvalmentaja Leila Riihijärvi.

Nuorten työttömien aktivointi somessa

Avoimet työkokeilupaikat

Työkokeilupaikat yrityksissä ja yhdistyksissä:

Jos työkokeilu yrityksessä kiinnostaa, voit tiedustella asiasta enemmän työhönvalmentaja Leila Riihijärveltä, leila.riihijarvi[at]raahe.fi, 040 135 6795.