Viralliset ilmoitukset

Viralliset ilmoitukset

Avoimet työpaikat

Avoimet työkokeilupaikat

Avoimet työkokeilupaikat kuntarekryssä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Kuntokeidas Vesipekka

Vesipekan ajankohtaisin rss-syötteenä kaupungin sivuille

Museolla tapahtuu

Museon tapahtumat rss-syötteenä kaupungin sivuille

Ajankohtaista

Tule digikummiksi!

Raahessa aloitettiin keväällä 2018 digikummitoiminta, jossa vapaaehtoiset asukkaat opastavat internetin, tietokoneiden ja älylaitteiden käyttämisessä. Toiminta jatkuu nyt syksyllä, ja uudet digikummit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan. Halukkailla on mahdollisuus osallistua syksyllä digikummikoulutukseen, jossa kerrataan perusasioita tietokoneista ja älylaitteista.

Digiopastusten pääpaino on perusasioiden neuvomisessa, ja digikummina voi toimia kuka vain iästä tai taustasta riippumatta, kunhan hallitsee tietokoneen tai älylaitteen perusasiat. Keväällä opastusta järjestettiin hyvinvointipiste NeuvoRassissa parittoman viikon keskiviikkona ja siellä jatketaan syksylläkin, mutta yhdessä voidaan miettiä myös uusia opastuspaikkoja ja ajankohtia. Lisäksi toiminta on tarkoitus aloittaa myös Vihannissa.

Digikummitoiminnasta kiinnostuneille järjestetään infotilaisuudet Raahessa tiistaina 21.8. klo 15 Café Kampus (Rantakatu 7 A) ja Vihannissa keskiviikkona 22.8. klo 17.30 Vihannin kirjastolla (Kirkkotie 16). Jos olet kiinnostunut toiminnasta, mutta et pääse tulemaan tilaisuuksiin, niin ole yhteydessä hankkeen vetäjään Heidiin.

Digi haltuun! -hankkeessa tuetaan asukkaita sähköisten palveluiden käyttämisessä ja ehkäistään digisyrjäytymistä. Hankkeessa on mukana Limingan, Lumijoen ja Siikajoen kunnat sekä Raahen kaupunki / hanketoiminta ja kehittäminen. Maaseuturahaston rahoittama hanke kestää kevääseen 2019 saakka.

Lisätietoja:

Digi haltuun! -hanke,
Heidi Niemelä
heidi.niemela@liminka.fi, 040-671 1593

Hannele Meskus
johtaja
Hanketoiminta ja kehittäminen
hannele.meskus@raahe.fi
044 439 3300

Facebookissa https://www.facebook.com/digihaltuun/

http://digihaltuun.blogspot.com/


Raahen matkailu
Raahen saaristo

Raahen museo
Kulttuuriraahe

Raahen seudun yrityspalvelut
Tietoa Raahesta
Raahen Satama

Raahen seutukunta
Avoimet tarjouspyynnöt

Lupapiste
Kalevan menoinfo
Tonttipörssi
Jokilaaksojen turvakanava
Raahesalin lipunmyynti
Kaupunginvaltuuston verkkolähetys
Infopankki
Visit Raahe -julkaisu