Viralliset ilmoitukset

Viralliset ilmoitukset

Avoimet työpaikat

Avoimet työkokeilupaikat

Avoimet työkokeilupaikat kuntarekryssä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Kuntokeidas Vesipekka

Vesipekan ajankohtaisin rss-syötteenä kaupungin sivuille

Museolla tapahtuu

Museon tapahtumat rss-syötteenä kaupungin sivuille

Ajankohtaista

Karjalaistaustaiset taiteilijat toivat nykytaidetta Raaheen


Viipurin Taiteilijaseura järjestää järjestyksessään 88. vuosinäyttelynsä Raahessa 1.–23.2.2018. Näyttelyn nimiteema on "Pohjoinen valo". Koska näyttely on helmikuussa, lähes vuoden pimeimpään aikaan, näyttelyn teoksissa etsitään näkökulmia valoon, ja myös pimeyden kokemiseen.

Näyttelyyn tulevat työt valitsee Oulun taidemuseon amanuenssi Tarja Kekäläinen ja näyttelysuunnittelussa häntä avustavat Viipurin Taiteilijaseurasta taidemaalari Päivyt Niemeläinen ja kuvataiteilija Pilvi Ojala.

Näyttelyssä on töitä Viipurin Taiteilijaseuran jäseniltä viimeiseltä viideltä vuodelta. Näyttelyyn on mahdollisuus osallistua myös karjalaistaustaisilla taiteilijoilla, jotka eivät ole vielä jäseniä.

Viipurin Taiteilijaseura on Viipurissa 1930 perustettu, mutta nykyään Suomessa valtakunnallisesti toimiva ammattitaiteilijoiden yhdistys. Jäseniä on hiukan alle sata, vanhimmat taiteilijat vielä luovutetuilla alueilla syntyneitä, mutta iso osa toisen tai kolmannen polven karjalaisia. Jäsenet ovat hajaantuneet ympäri Suomea, mutta vuosinäyttelyt kokoavat jäsenet yhteen.

www.viipurintaiteilijaseura.fi


Raahen matkailu
Raahen saaristo

Raahen museo
Kulttuuriraahe

Raahen seudun yrityspalvelut
Tietoa Raahesta
Raahen Satama

Raahen seutukunta
Avoimet tarjouspyynnöt