Hanketoiminta ja kehittäminen

Kaupungin hanketoiminnan ja kehittämisen yksikkö toteuttaa Raahen kaupunkistrategian "Hyväntuulinen Raahe - Kaupunkistrategia vuosille 2014-2020" mukaisia hankkeita sekä kehittämistehtäviä muita kaupungin yksiköitä ja kaupunkikehittämistä tukien.

Selvitämme erilaisten kehityshankkeiden toteuttamismahdollisuuksia ja rahoitusvaihtoehtoja sekä keräämme sidosryhmät yhteen. Valmistelussa ja meneillään olevista kehittämis-, parannus- ja uudishankkeista tiedotetaan näillä sivuilla. Toteutamme Raahen kaupungin elinvoimaisuutta parantavia kehittämishankkeita mm. EU-rahoituksella.

Tavoitteenamme on tehdä yhdessä kaupungistamme virkeämpi ja pirteämpi yhteisöllisten tapahtumien ja uudenlaisen kaupunkikulttuurin kautta. Tapahtumatuotantoamme ovat mm. Puluvärkki ICE, Siivouspäivä-kirpputoritapahtuma, Pooki Flakkaa - Raahen Meripäivät, Pekan Pimiät ja Kampuksen Joulutorijpg, 80 kb. Moniammatilliset työpajamme osallistuvat tapahtumatuotantoon ja kaupungin elävöittämiseen.

Sinullakin on varmaan hyviä ideoita kaupungin kehittämiseksi. Mikäli haluat mukaan toteuttamaan meneillään olevia ja/tai tulevia hankkeita, ota ystävällisesti yhteyttä.

Hanketoiminta ja kehittäminen -yksikkö toimii Raahen Kampuksen 7A -rakennuksessa.

Tule mukaan tekemään parempi Hyvän tuulen Raahe!

Yksikön johtaja

Hannele Meskus
hannele.meskus@raahe.fi
044 439 3300

Käyntiosoite

Hanketoiminta ja kehittäminen
Rantakatu 7A
92100 Raahe