Etsitään kotonakuuhkaajia tositarkoituksella!

Raahe on meidän kaikkien kotonakuuhkaajien paratiisi. Täällä saa olla ihan rauhassa, ja toisaalta tekemistä piisaa aina! Nyt haluammekin kohottaa yhdessä kuuhkaaja-henkeä ja kasvattaa oudosti houkuttelevaa heimoamme, eli saada uusia asukkaita Raaheen.

Nyt on meillä kaikilla raahelaisilla näytön paikka: näytetään mihin me yhdessä pystytään! Etsimme uusia Raahe-lähettiläitä mukaan viestimään Raahesta ja raahelaisuuden ytimestä joulukuussa julkaistulle Kotonakuuhkaaja-kampanjasivustolle nykyistä kahdeksan lähettilään joukkoa täydentämään. Kampanjalla välitetään pendelöijille, potentiaalisille paluumuuttajille ja muille Raahe-rakkautta poteville viestiä täydellisestä pikkukaupungistamme, ja sehän me osataan, eikö vain? Olipa siis ilmaisukeinosi teksti, kuva tai video – tai vaikkapa nämä kaikki – etsimme juuri sinua.

Kuuhkaajalähettiläänä tuotat kampanjan sisältöön soveltuvaa houkuttelevaa ja Raahen erityispiirteitä myyvää sisältöä, jota me sivuston ylläpidossa julkaisemme. Materiaalia jaetaan myös somessa ja linkitetään myös muille Raahen kaupungin markkinointikanaville. Lähetä meille viestiä osoitteeseen markkinointi [at] raahe.fi ja kerro, miksi juuri sinä olisit hyvä kuuhkaajalähettiläs ja millaista materiaalia haluaisit kampanjasivustollemme tuottaa. Tehtävä on kaikille avoin eli olitpa sitten paljasjalkainen raahelainen tai tullista tullut, nuori tai ikinuori, kaipaamme juuri sinua kertomaan ne tärkeimmät myyntivaltit ja paljastamaan parhaimmat kotonakuuhkaamisen raahelaisainekset. Oletko mukana?

Rakkaudella,
Kuuhkaaja-työryhmä

P.S. Lähettiläät eivät saa työstään palkkaa, mutta muistamme heitä toki muilla keinoin. Pidätämme oikeuden päättää kuuhkaajalähettiläät ja julkaistavat sisällöt sekä tarvittaessa stilisoida sisältöä, jotta kokonaisuus palvelisi parhaiten kampanjan tarkoitusta ja Raahen kaupungin strategiaa.

Kotonakuuhkaaja-kampanjan rekrymainos.
Kuva: WTF Design Oy.

Jaa sosiaalisessa mediassa