Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät 12.–17.7.2021

Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät järjestetään tänä vuonna tavallisesta poikkeavalla konseptilla ma 12.7.2021 – la 17.7.2021. 

Tervetuloa mukaan vanhan ajan markkinamenoon ja seuraamaan käsityöammattilaisten kiehtovia työnäytöksiä, nauttimaan musiikkiesityksistä ja osallistumaan viihdyttävään koko perheen ohjelmaan merellistä Raahea juhlistavana viikkona! Pakkahuoneen museon rannassa voi tutustua pelastusaluksiin tai vaikka hypätä virkistävälle saaristoristeilylle palkittuun Raahen saaristoon! 

Meripäivät järjestetään tänä vuonna väljemmästi ja tarjontaa hajauttamalla kahden päivän suurtapahtuman sijasta maanantaista lauantaihin 12.–17.7. Perinnealusten vierailut toteutuvat koronatilanteesta johtuen kesällä 2022.

Toritarjontaa ja tekemistä lapsiperheille rannassa läpi viikon

Meripäivien tori- ja ohjelmatarjonta on tänä vuonna kuusipäiväinen.

Alkuviikolla Rantatorin valtaa omatoimitori, jossa myytävien tuotteiden valikoima on vapaamuotoinen ja myyntipaikat maksuttomia. Toripaikkatiedustelut sähköpostitse osoitteeseen pookiflakkaa [at] raahenmeripaivat.fi. Myyntiaika on ma–ke klo 14–18.

Torstain toriohjelmasta vastaa Raahen Reko.

Perinteiset Komerssin vanhan ajan markkinat purjelaivakauden hengessä järjestetään perjantaina klo 14–18 ja lauantaina klo 11–17.

Myös lapsille suunnattu Lallin ja Siken Meriseikkailu järjestetään kuusipäiväisenä maanantaista perjantaihin klo 14–18 ja lauantaina klo 11–17.

Koko viikon monipuoliseen ohjelmaan voi tutustua tarkemmin Raahen Meripäivien kotisivuilla.

Pooki Flakkaa - Raahen Meripäivät -tapahtuman mainos.
Kuva: Raahen kaupunki / Mediasauna.

Jaa sosiaalisessa mediassa