Raahen joulunavaus ja Härkätorin talvivalojen sytytys 21.11.2020

Lämpimästi tervetuloa Raahen joulunavaukseen lauantaina 21. marraskuuta 2020 klo 15.00–16.30 Härkätorille!

Joulunavauksessa syttyvät Härkätorin talvivalot luoden iloa ja valoa talvisen hämyn laskeutuessa kaupunkiin. Härkätorin kaunein puu -äänestys avautuu jälleen, joten yleisö pääsee äänestämään mielestään kauneimman puun. Tarkemmat äänestysohjeet ilmoitetaan myöhemmin.

Joulunavauksen aikataulu

Joulunavauksen yhteydessä Pekkatorilla klo 14.15 esiintyy Keskuskoulun tiernapojat, jonka jälkeen Keskuskoulun musiikkiluokkien laulava lyhtykulkue saapuu Pekkatorilta Härkätorille, jossa tiernapojat esiintyvät uudelleen.

Härkätorin ohjelma

15.00 Kaupungin tervehdys, kehittämisen toimialajohtaja Pasi Pitkänen
15.15 Härkätorin talvivalot syttyvät
15.20 Yhteislaulua Raahen ja Ympäristön Eläkkeensaajat ry:n johdolla
16.00 Raahen seurakunnan tervehdys
16.15 Funky Hall SODAP -tanssiryhmä esiintyy
Tilaisuuden päätteeksi Kauppakeskus Raahen järjestämä ilotulitus

Joulupukki vierailee tapahtumassa ilahduttamassa lapsia ja lapsenmielisiä sekä tuo terveiset Korvatunturilta. Raahen seurakunta järjestää glögitarjoilun ja jouluseimen. Alueelta löytyy myös muuta pientä purtavaa ja ostettavaa, joten varaathan käteistä mukaan.

Pienestä, kauniista kaupungistamme löydät laadukkaat palvelut. Keskustan putiikit pursuavat toinen toistaan ihanampia joululahjaideoita, joten nyt sinulla on tilaisuus hankkia pukinkonttiin lahja jos toinenkin. Keskustan liikkeet palvelevat klo 17 saakka.

Joulunavauksen yhteydessä avautuu Sananselevitys-kisa, joka on avoinna 30.11. saakka. Kisa toteutetaan yhdessä Raahen kaupungin sekä paikallisten yrittäjien kanssa. Eri toimipisteisiin on piilotettu kirjain, josta muodostuu jouluinen sana. Löydettyään kaikki kirjaimet ja selvitettyään jouluisen sanan voi vastauksen palauttaa joko sähköisen lomakkeen kautta tai paperisella lomakkeella Tapahtumatalo Raahen aulassa olevaan vastauslaatikkoon.

Tehdään tilaisuudesta yhdessä turvallinen eli noudatathan turvaväli- ja hygieniamääräyksiä ja tule paikalle vain terveenä. Tapahtumahenkilökunta seuraa turvavälien toteutumista tapahtuma-alueella. Härkätorilla kasvomaskijakelu, maskin käyttöä suositellaan.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Raahen kaupunki sekä Kauppakeskus Raahe. Ohjelmallisesta osuudesta vastaa Raahen kaupungin Kaupunkikehittäminen ja näkyvyys -yksikkö. Tapahtuman juontaa Pia Bergström.

Muutokset ohjelmassa ja aikatauluissa ovat mahdollisia.

Lisätietoja

Raahen kaupunki
Kaupunkikehittäminen ja näkyvyys
puh. 040 130 3888 tai 040 135 6937
kaupunkikehittaminen [at] raahe.fi

Raahen joulunavaus -kuvituskuva.
Kuva: Kaupunkikehittäminen ja näkyvyys, Mediasauna.

Jaa sosiaalisessa mediassa