Hanketoiminta ja kehittäminen

Hanketoiminta ja kehittäminen toteuttaa Raahen kaupungin kaupunkistrategian 2017-2021 mukaisia hankkeita ja kehittämistehtäviä elinvoima-, työvoima- ja vetovoimapalveluin. Tavoitteena on, että Raahe kehittyy elinvoimaiseksi ja vahvuuksiinsa nojaavaksi kaupungiksi.

Hanketoiminta ja kehittäminen varmistaa osaltaan, että kaupunki on aktiivinen toimija ja mahdollistaja luoden siten toiminnallaan edellytyksiä, mahdollisuuksia ja monipuolisia työkaluja kaupungille ja kaupunkilaisille. Toiminnassamme korostuu yllättävyys, rohkea uudistuvuus ja kokeilutoiminta. Työyhteisömme on ilmapiiriltään ainutlaatuisen luova ja lähestyttävä.

Yksi Raahen vetovoimaisuuteen ja viihtyvyyteen liittyvistä tehtävistämme on tapahtumatuotanto. Koko yksikön väki on mukana tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa. Tuottamiamme tapahtumia ovat mm. Puluvärkki ICE, Siivouspäivä, Pooki Flakkaa - Raahen Meripäivät, Raahen Pimiät, Raahen Joulunavaus ja Kampuksen Joulutori.

Hanketoiminta ja kehittäminen –yksikössä on useita työpajoja, joissa työharjoittelijat saavat mahdollisuuden kehittää taitojaan, tuottaa työnäytteitä ja hankkia työelämän kontakteja.

Hanketoiminta ja kehittäminen käy tiivistä vuoropuhelua kaupunkilaisten kanssa – tehhään kaikki yhesä. Jos sinulla on ideoita kaupungin kehittämiseksi, ota yhteyttä, tehdään yhdessä Raahesta entistä parempi. Kaupunkilaiset kehittävät kaupunkia!

Meidät löydät Seminaarilta eli vanhan kampuksen alueelta (Rantakatu 5, 7 ja 9).

Tule mukaan tekemään asukkaiden Hyvän tuulen Raahe!

Kaavio 1: Hanketoiminnan ja kehittämisen toiminta

Johtaja

Hannele Meskus
044 439 3300
hannele.meskus@raahe.fi

Käyntiosoite

Hanketoiminta ja kehittäminen
Rantakatu 7A
92100 Raahe

hanketoiminta@raahe.fi