Vihannin päivätoimintakeskus Kaveritupa

Vihannin päivätoimintakeskus Kaveritupa tarjoaa mielekästä ja kuntouttavaa toimintaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Tavoitteena on aktivoida ja osallistaa asiakkaita, mahdollistaa heidän sosiaalisen verkostonsa kasvaminen, tarjota niin vertaistukea kuin myös tietoa, ja näin ennaltaehkäistä mielenterveys- ja päihdeongelmia. Tarkoituksena on toimia matalan kynnyksen kohtaamis- ja avunhakemispaikkana, jonne kuka tahansa voi tulla juttelemaan toisten kanssa tai osallistumaan toimintaan enemmänkin, kukin omien voimiensa ja mielenkiintonsa mukaan. Toiminta on päihteetöntä.

Alpuassa toimii "Alpuan Olohuone" kerran kuukaudessa. Kokoontumiset kuukauden ensimmäisenä arkitorstaina klo 9.00 - 11.00 Alpuan koulun kirpputorin tiloissa (vanhan koulun puolella). Olohuonetoiminta tarkoittaa paikkaa, jossa ihmiset voivat tavata toisiaan, rupatella mukavia kahvikupin ääressä ja tutustua uusiin ihmisiin. Toiveiden mukaan paikalle kutsutaan vierailijoita. Toiminta on päihteetöntä.

Ohjaajalla on mielenterveyshoitajan ja sosionomin (AMK) koulutus. Tuvalla työskentelee myös kuntouttavassa työtoiminnassa olevia sekä opiskelijoita.

Avoinna
Ma, Ke ja Pe klo 8.30 - 14.00
Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Yhteystiedot
Vihannin päivätoimintakeskus Kaveritupa
Kirkkotie 13 as 7
86400 Vihanti

Ohjaaja
Mira Sainila
Kirkkotie 2
86400 Vihanti
puh. 040 3110 446
email mira.sainila@raahe.fi