Ohjatut ryhmät

Raahen kaupungin liikuntapalvelut järjestää ohjattuja liikuntaryhmiä pääasiassa ikäihmisille ja erityisryhmille. Lisäksi järjestetään matalan kynnyksen ryhmiä, jotka on tarkoitettu riittämättömästi terveytensä kannalta liikkuville henkilöille. Liikuntapalveluiden järjestämät ryhmät ovat maksuttomia.

Kesän ohjatut liikuntaryhmät 1.6. – 2.7.2020

Ryhmiin otetaan enintään 20 osallistujaa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tekstiviestillä tai sähköpostilla 040 135 6947, annamari.luukkonen [at] raahe.fi.

Maanantaisin klo 10.30 – 11.15 Raahelassa: Matalan kynnyksen kuntojumppa

Tunnilla tehdään alkulämmittely, yksinkertaisia askelkuvioita sisältävä sykettä nostava osio, koko kehon lihaksia vahvistava lihaskunto-osuus ja lopuksi venytellään. Sopii myös aloitteleville liikkujille. Lihaskunto-osuudessa käytämme pieniä käsipainoja. Jos kotoa löytyy omat painot, on suositeltavaa käyttää niitä. Raahelasta voi tarvittaessa myös lainata välineitä.

Maanantaisin klo 14-14.30 Lybeckerinpuistossa: Puistojumppa

Helppo ulkojumppa, joka sopii ikääntyville. Jumpassa tehdään koko kehoa avaavia ja vahvistavia liikkeitä, ilman välineitä.
HUOM! Ei ennakkoilmoittautumista. Voit pysähtyä mukaan jumppaamaan vaikka kävelylenkin lomassa tai tulla paikalle varta vasten virkistämään kehoa ja mieltä!
Lisätiedot Anu Mäkinen, puh. 040 135 6751.

Tiistaisin klo 10.30 – 11.15 Raahelassa: Kehonhuolto

Rauhallinen ja rentouttava koko kehoa huoltava tunti, joka sopii kaikenkuntoisille. Alussa on kevyt lämmittely, jonka jälkeen venytellään päälihasryhmät. Tunnilla ei käytetä välineitä. Oman maton tai alustan voi halutessaan ottaa mukaan, mutta ilmankin pärjää.

Tiistaisin klo 16.30 – 17.15 Raahelassa: Henkilöstön jumppa

Tunti on Raahen kaupungin työntekijöille. Harjoitus sisältää alkulämmittelyn, treeniosuuden ja lyhyen jäähdyttelyn. Treeniosuudessa keskitytään yleensä lihaskunnon kohentamiseen.

Keskiviikkoisin klo 11.00 – 12.00 Koivuluodon tekonurmikentällä: Kahvakuula

Koko kehoa vahvistava kahvakuulaharjoitus. Tunti pidetään Koivuluodon tekonurmella, huonon sään sattuessa varapaikkana on Raahela. Ei vaadi aiempaa kokemusta kahvakuulaharjoittelusta. Omat kahvakuulat mukaan.

Torstaisin klo 13.00 – 13.45 Raahelassa: Lihaskunto

Koko kropan lihaskuntotreeni. Tunti sisältää alkulämmittelyn, lihaskuntoharjoituksen sekä loppuvenyttelyn. Tunnilla ei tehdä vaativia askelkuvioita. Sopii myös aloitteleville liikkujille.

 

Lisätiedot

Liikunnanohjaaja Annamari Luukkonen, puh 040 135 6947, annamari.luukkonen [at] raahe.fi
Liikunnanohjaaja Anu Mäkinen, puh 040 135 6751, anu.makinen [at] raahe.fi