Maaseutulinkkejä

Maaseudun osamisverkosto Oras

Oras -verkosto kokoaa maaseudun asiantuntijat ja osaajat. Oras tukee yrittämistä ja asumista pohjoisella maaseudulla.

Kotisivu

Pohjois-Pohjanmaan TE-keskus

TE-keskus neuvoo, kehittää, rahoittaa ja tukee Pohjois-Pohjanmaan elinkeinotoimintaa ja toteuttaa alueellista työllisyyspolitiikkaa.

Kotisivu

Pro Agria Oulun Maaseutukeskus

ProAgria Oulun Maaseutukeskus on maatalouden, maaseutu-yrittämisen sekä koti- ja kala-talouden asiantuntijaorganisaatio ja neuvontajärjestö, joka tarjoaa neuvontaa ja koulutusta pohjois-pohjalaisille maaseutuyrityksille ja aktiivisille kylien asukkaille.

Kotisivu

Nouseva Rannikkoseutu ry

Nouseva Rannikkoseutu ry edistää toiminta-alueellaan ihmisten elämänlaatua luomalla ja kehittämällä yleisiä edellytyksiä ihmisten taloudelliselle, sosiaaliselle ja henkiselle hyvinvoinnille.

Nouseva Rannikkoseutu on Leader+ -ohjelmaa toteuttava paikallinen toimintaryhmä.

Kotisivu

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK r.y.

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK r.y. on maataloustuottajain, metsänomistajien ja muiden maaseutuyrittäjien valtakunnallinen talouspoliittinen ammatti- ja etujärjestö. MTK:n toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa Maalaistentalossa.

Kotisivu

Valtion ympäristöhallinnon verkkopalvelut

Kotisivu

maalta.net

Raahen ja Kalajoen alueen maaseutuyrittäjien yhteinen osoite. Sivustolla esittäytyvät alueen maaseudun palvelujaan ja tuotteitaan tarjoavat yrittäjät.

Kotisivu

Raahen Seutukunnan maatilat muutoksessa

Hanke tavoittelee alueen nuoria ja pyrkii tuomaan maaseutuyrittäjyyttä varteenotettavaksi ja mielekkääksi vaihtoehdoksi nuorten ammatinvalinnassa.

Ruukin maaseutuoppilaitos

Ruukin maaseutuoppilaitos tarjoaa monipuolista ja laadukasta maaseutuyrittämisen koulutusta, jossa voi suuntautua joko maatalousyrittämiseen tai hevostalousyrittämiseen.

Kotisivu

Pohjois-Suomen hevosurheilukeskus

Kotisivu