Nuorten työpajatoiminta

Raahessa nuorten työpajatoimintaa toteutetaan Satelliitti-toimintakokonaisuuden puitteissa. Toiminta on tarkoitettu 17–28-vuotiaille työttömille nuorille. Toimintamuotoja ovat ryhmä- ja yksilövalmennus sekä työpalvelu. Nuoret ovat pajajakson aikana kuntouttavassa työtoiminnassa.

Työpajalla pääset kokeilemaan laitoshuoltoa, nuorisokahvila Cupissa työskentelyä, pieniä remonttitöitä sekä ompelua, kutomista jne. Voit myös osallistua ryhmävalmennukseen, jossa tutustutaan eri koulutusvaihtoehtoihin ja työpaikkoihin. Valmennuksen aikana kehitetään itsetuntemusta ja etsitään omia vahvuuksia ja voimavaroja. Nuorten työpajatoiminnassa voit mös toteuttaa omia ideoita esimerkiksi tekemällä seinämaalauksen tai suunnittelemalla ja toteuttamalla bänditapahtuman.

Satelliitti järjestää viikoittain avointa ryhmätoimintaa 15-29-vuotiaille nuorille eri teemoilla, esimerkiksi Liikahappa, jossa tutustutaan eri harrastusmahdollisuuksiin ja liikutaan hyvin matalalla kynnyksellä ilman tuskan hikikarpaloita. Kokkaappa, jossa tehdään edullista ja terveellistä ruokaa porukalla jne. Ryhmätoiminnasta ilmoitetaan tarkemmin some-kanavilla.

Mikäli olet jäänyt ilman opiskelupaikkaa, opintosi ovat keskeytyneet tai olet työtön voi pajajakso olla oikea valinta uusien mahdollisuuksien hakemiseen.

Satelliitti toimii osoitteessa Fellmanin puistokatu 3

 

 

Satelliitin nettisivut

Satelliitti.Facebookissa

Satelliitin instagram

Katja Mathlin
puh. 044 439 3461
katja.mathlin [at] raahe.fi
Outi Grekula
040 135 6924
outi.grekula [at] raahe.fi
Nina Isola
040 135 7013
nina.isola [at] raahe.fi
Tea Kaikkonen
040 130 3805