Puluvärkki ICE

Talven riemuja suurella sydämellä

Talvihauskaa Raahessa jälleen lauantaina 16.2.2019 koko perheelle! 

Hyväntekeväisyyshaasteviesti

Aiempina vuosina suuren suosion saavuttanut hyväntekeväisyyshaasteviesti järjestetään jälleen lauantaina 16.2.19. Kokoa oma kolmen hengen joukkueesi ja tule potkuttelemaan hyvän asian puolesta! Tänä vuonna perheille ja lapsille on omat sarjansa. Osallistumismaksu on 50 € / joukkue, perheille 30 € / joukkue ja lapsille 15 € / joukkue. Halutessaan lahjoittaa voi isommankin summan!

Nyt ei ole kyse huippu-urheilusta, vaan yhteisestä hauskasta! Kelkan ja joukkueen ulkoasussa tyyli on vapaa ja voitte halutessanne markkinoida sillä myös omaa yritystänne, tuotetta tai tapahtumaa. Tässä kisassa ei vauhti ratkaise, vaan paras asukokonaisuus palkitaan. Luovuus on suotavaa ja hyvässä huudossa tuomariston joukossa! 

Pistä viestiä eteenpäin

Heitä hyvää tekevä haaste eteenpäin yhteistyökumppaneille, sukulaisille, seuralle tai naapureille.

Täytä haasteviestin ilmoittautumislomake sähköisenä tai oheisella lomakkeella!

Haasteviestin ilmoittautumislomake

Hyväntekeväisyyskumppaninamme toimii tuttuun tapaan Team Rynkeby – God Morgon Oulu, ja puolet tuotoista lahjoitetaan lyhentämättöminä hyväntekeväisyyskohteelle Sylva ry.

Talvisia aktiviteetteja koko perheelle

Puluvärkki ICE pitää sisällään laajan kattauksen talvisia aktiviteetteja koko perheelle. Hanketoiminnan ja kehittämisen kanssa talven riemuja ovat tarjoilemassa mm. MeriRaahe, Botnia Outdoor, Insinööriliitto Il ry, OutoArcade ja FC Raahe. Teeman mukaisista jatkoista illalla vastaa Riemu Bar & Club.

Mukana tarjonnassa on mm. jääcurlingia, lumipotkulautaviestiä, tandemhiihtoa, hankipalloa, talvifrisbeetä... Unohtamatta lumikenkä- ja fatbike-retkiä sekä moottorikelkkakyydityksiä. Välillä voit rapsutella alpakoita tai hypätä porovaljakon kyytiin! Paikalla olevat myyjät pitävät huolen siitä, että vatsan saa samalla reissulla täyteen.

Päivän aikana järjestetään maksuton yleisökuljetus Seminaarin ja keskustan välillä Hakalan vanhalla bussilla. 

Talkoisiin Puluvärkkiin

Haluatko saada kokemusta tapahtumajärjestämisestä ja olet vähintään 15-vuotias? Tule meille talkoolaiseksi ja vietä antoisa päivä kanssamme!

Talkoolaiseksi ilmoittautumislomake

Tapahtuman tunnus.
Puluvärkki ICE -tapahtuman logo.
Puluvärkki ICE -tiimi

Raahen kaupunki
Hanketoiminta ja kehittäminen
Rantakatu 7A, 92100 Raahe
040 130 3889 /
040 130 3888
puluvarkkiice [at] raahe.fi

Tapahtumapaikan osoite
Rantakatu 7
92100 Raahe
Sijainti kartalla