Pop-up-palvelupiste

Raahen kaupungin pop-up-palvelupiste palvelee kaupungin keskustassa, osoitteessa Kirkkokatu 43. Kyseessä on pilotti, joka tuo kaupungin ja yhteistyötahojen palveluja ja erilaista teemoitettua ohjelmaa kaupungin ydinkeskuskustaan matalan kynnyksen kohtauspaikkaan. 

Pop-up-palvelupiste palvelee keskeisellä liikepaikalla Laivurinkadulla entisen Suomalaisen Kirjakaupan tiloissa. Eri toimijat ovat tervetulleita järjestämään omaa ohjelmaansa ja tuomaan toimintaansa esille yksin tai yhdessä. Pop-up-palvelupisteen toiminta muotoutuu kysynnän ja tarjonnan mukaan, eli toimintaa kehitetään kaupunkilaisten ja yhteistyötahojen toiveiden perusteella.

Pop-up-palvelupisteessä on mahdollisuus yksittäisten kopioiden ottamiseen. Mustavalkokopio 0,40€, värillinen 0,50€. Kopioiden määrä minimissään 3 kpl. Maksu ainoastaan kortilla.

Pop-up-palvelupiste on avoinna

  • Ma-pe klo 10–17.30

Poikkeuksia aukioloaikoihin kesä-elokuussa:

  • Teemalauantait 3.7. ja 17.7. 
  • Palvelupiste suljettuna 19.7.2021 sekä 29.7.–1.8.2021
  • Ilta- ja viikonlopputilaisuuksien järjestäminen rajoitetusti 20.7.–15.8. Ota yhteyttä aulapalveluhenkilöihin.

Tulevaa tarjontaa

Aikaa ja tilaa tarpeen mukaan – tilojen peruskäyttö aukioloaikojen puitteissa maksutonta

Pop-up-palvelupiste mahdollistaa eri toimijoille nopean, kokeiluluonteisen ja matalan kynnyksen toiminnan aivan kaupungin ytimessä. Yhdistysten, järjestöjen, yritysten ja oppilaitosten jne. käyttöön tarjotaan ns. vapaata esittelytilaa, jossa voidaan järjestää esimerkiksi rekry-, info- tai pienimuotoisia messutilaisuuksia.

Pien- ja mikroyrittäjät voivat varata tiloista itselleen oman myynti- ja asiakaspisteen käyttöönsä haluamalleen ajalle ja pienryhmille tarjotaan rauhallista neuvottelutilaa. Tilavarausten kestoa ei ole ennalta määritelty, oman tilan voi varata tarpeen mukaan pariksi tunniksi, päiväksi tai vaikka koko viikoksi. Tilavaraukset tehdään verkkolomakkeen kautta.

Pop-up-palvelupiste tarjoaa myös coworking-pisteitä, joissa voi työskennellä vapaasti haluamansa ajan. Coworking-pisteiden käyttöön ei tarvitse ennakkoilmoittautua – saavut vain paikalle ja ilmoittaudut aulapalveluhenkilölle, tilat jaetaan saapumisjärjestyksessä.

Tilasuunnittelussa on huomioitu mahdollisimman laaja monikäyttöisyys ja helppo saavutettavuus. Tilojen peruskäyttö on maksutonta normaalien aukioloaikojen puitteissa. Ilta- ja viikonlopputilaisuuksien järjestäminen on myös mahdollista, tällöin tilojen käytöstä peritään hinnaston mukainen vuokra.

Tervetuloa mukaan järjestämään ohjelmaa ja tapaamaan kaupunkilaisia yhdelle kaupungin parhaista liikepaikoista!

Pop-up-palvelupisteellä käytössäsi olevat tilat

Esittelytila 
Mukautettavissa tarpeiden mukaan toimijan omilla varusteilla. Käyttö maksutonta normaalien aukioloaikojen puitteissa. Käytössäsi on maksuton wifi-yhteys sekä maksullinen tulostuspalvelu.
Yrittäjän pop-up-palvelupiste
Myynti- ja asiakaspalvelutilanteita varten. Käyttö maksutonta normaalien aukioloaikojen puitteissa. Käytössäsi on maksuton wifi-yhteys sekä maksullinen tulostuspalvelu.
Pienryhmän neuvottelutila
Neuvotteluryhmä maksimissaan 10 henkilön kokouksille. Käyttö maksutonta normaalien aukioloaikojen puitteissa. Tilassa on valkokangas ja videotykki. Käytössäsi on maksuton wifi-yhteys sekä maksullinen tulostuspalvelu.
Coworking-pisteet
Vapaassa käytössä, tilat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Ei ennakkovarauksia. Käytössäsi on maksuton wifi-yhteys sekä maksullinen tulostuspalvelu.
Aukioloaikojen ulkopuoliset tilaisuudet
Sopimuksen mukaan. Ota suoraan yhteyttä henkilökuntaamme. Tiedustelut viimeistään viikkoa ennen toivottua ajankohtaa. Hinnaston mukainen maksu (0–6 tuntia) 100 € / tilaisuus (yli menevä aika: 20 € alkavalta tunnilta). Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Näin ilmoittaudut pop-up-palvelupisteelle

Tilojen varaus hoidetaan ensisijaisesti verkkolomakkeen kautta. Varauskäytännössä noudatetaan tasapuolisuutta eri toimijoita kohtaan, eli mikäli samalla ajankohdalle tulee useita varauksia, on etusijalla se hakija, joka ei ole tiloja aiemmin käyttänyt.

Toiminnasta tiedotetaan Raahen kaupungin sähköisissä kanavissa sekä toimijoiden omissa kanavissa

Raahen kaupunki tiedottaa pop-up-palvelupisteen toiminnasta ja siellä järjestettävästä ohjelmasta kotisivuillaan sekä Facebookissa. Kukin toimija vastaa osaltaan järjestämänsä ohjelman ja toiminnan tiedottamisesta myös omissa kanavissaan ja verkostoissaan.

Lisätietoja

Leila Riihijärvi
aulapalveluvastaava

tai

Tarja Aho
aulapalveluhenkilö

puh. 040 135 6937
kaupunkikehittaminen [at] raahe.fi

Käyntiosoite
Kirkkokatu 43, Raahe
Yhteydenotot
puh. 040 135 6937
kaupunkikehittaminen [at] raahe.fi
Tilavaraukset

Ilmoittautumislomake

Sosiaalisessa mediassa

Pop-up-palvelupiste Facebookissa