Työttömien työpajat

Jos olet uutta työuraa suunnitteleva työtön työnhakija tai kuntoutuja, työpajoissa saat mahdollisuuden kehittää taitojasi, tuottaa työnäytteitä ja hankkia työelämän kontakteja. Pääosissa on aito kiinnostus oppimiseen ja tekemiseen ja halu sitoutua tehtävien laadukkaaseen toteuttamiseen yhdessä muun joukon kanssa.

Varmista TE-toimistosta oikeutesi työkokeiluun tai kuntouttavaan työtoimintaan.

it-paja

IT-pajalla voit perehtyä mm. ohjelmointiin, web-kehitykseen ja 3D-mallinnukseen. Tärkeää on, että olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja kartuttamaan osaamistasi. Haluamme rohkaista opiskelemaan uusia työelämässä tarvittavia teknologioita. Pajaohjaaja opastaa sinua eteenpäin, mutta ole valmis myös itsenäiseen työskentelyyn.

Yhteystiedot

Pertti Uunila
Puh. 040 135 6977

Käyntiosoite: Rantakatu 7 A, Raahe

Remontointi ja kiinteistöapu

Työpajalla  pääset tekemään mm. nurmikoidenleikkuuta, pajatilojen siivousta sekä lumi-, hiekoitus- ja siivoustöitä Seminaarin piha-alueella. Lisäksi voi tehdä pieniä remontointi-  ja rakennustöitä. Pajalaisten kanssa tehdään myös kaupungin sisäisiä kuljetuspalveluita.

Yhteystiedot

Jari Talkkunamaa
Puh. 040 130 3811

Käyntiosoite: Rantakatu 5B, Raahe

Kotiapu Kissankello

Kotiapu Kissankello tarjoaa siivous-, ikkunanpesu-, asiointi- ja talonmiespalveluita erilaisiin elämäntilanteisiin asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Kotiapu Kissankello toimii Vihannin alueella. Toiminnassa on mukana palkattuja työntekijöitä, työkokeilussa olevia, työharjoittelussa olevia ja palkkatuella sekä kuntouttavassa työtoiminnassa mukana olevia. Kotiapu Kissankello mahdollistaa myös oppinnollistamisen, eli kiinteistöhuoltajan sekä laitoshuoltajan koulutuksen sekä tarvittaessa myös muita koulutusvaihtoehtoja asiakkaan tarpeen huomioonottaen.

Yhteystiedot

Ulla-Maija Harju
Puh. 040 311 0414

Käyntiosoite: Kirkkotie 2, 86400 Vihanti

Kunnossapito Metso

Kunnossapito Metsossa toteutetaan pienimuotoista korjausrakentamista, projektiluontoisia rakennustöitä, kaupungin puistojen ja viheralueiden hoitoa ja lumitöitä. Kunnossapito Metso tekee myös pieniä aputöitä kaupungin ja kaupunkikonsernin toimijoille.

Yhteystiedot

Aki Pentinlehto
Puh. 040 135 6969

Käyntiosoite: Vanha Ouluntie, 86400 Vihanti

käsityöpaja

Käsityöpajan työsarkaa ovat Kaupunkikehittäminen ja näkyvyys -yksikön tapahtumissa tarvittavat somisteet, asut, mainoslakanat, suojakankaat sekä pienet myyntituotteet. Luovassa tiimissä pääset suunnittelemaan ja valmistamaan myös sisustus- ja käyttötekstiilejä. Meneillään olevien projektien, oman osaamisen ja kiinnostuksen myötä sinulla on mahdollista kehittää aiemmin opittuja taitoja ja oppia uutta.

Yhteystiedot

Paula Virtanen
Puh. 040 130 3891

Käyntiosoite: Rantakatu 7 A, Raahe

luontopaja

Luontopajalla merellisen Raahen kehittämisessä pääset huolehtimaan saaristo- ja viheralueiden kunnossapidosta, reittimerkintöjen parantamisesta sekä rantautumisalueiden hoidosta.

Yhteystiedot

Aki Leppälä
Puh. 040 130 3887

Käyntiosoite: Rantakatu 9, Raahe

MEDIASAUNA

Mediasaunassa pääset harjoittelemaan graafista suunnittelua; pajalla tutustumme mm. julisteiden, esitteiden sekä lehti- ja somekanavien mainosten tekoon, logosuunnitteluun sekä kuvitustöihin. Voit myös harjoitella valo- ja videokuvausta.

Yhteystiedot

Anni Mämmelä
Puh. 040 635 2829

Käyntiosoite: Rantakatu 7 A, Raahe

VIHERNIKKARIT

Puutarhapajalla pääset keskittymään kasvien kasvattamiseen ja hoitoon, kaupungin viihtyisyyden kehittämiseen sekä myynti- ja asiakaspalveluun. Työtehtäviin kuuluu Seminaarin puistoalueesta sekä arboretumista huolehtiminen.

Yhteystiedot

Seija Takalo
Puh. 040 830 3163

Käyntiosoite: Rantakatu 9, Raahe

VIHANNIN KAVERITUPA

Vihannin päivätoimintakeskus Kaveritupa tarjoaa ryhmämuotoista kuntouttavaa toimintaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, sekä kuntouttavaa työtoimintaa pitkäaikaistyöttömille. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Kaveritupa on matalan kynnyksen tuki- ja kohtaamispaikka. Kaveritupaan ovat kaikki tervetulleita juttelemaan tai osallistumaan toimintaan omien voimien ja mielenkiinnon mukaan. Kaveritupa tarjoaa vertaistukea ja tietoa, sekä ennaltaehkäisee mielenterveys- ja päihdeongelmia. Toiminta on päihteetöntä.

Ohjaajalla on mielenterveyshoitajan ja sosionomin (AMK) koulutus. Kaverituvalla työskentelee toisinaan myös opiskelijoita.

Kaveritupa on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8.30 – 14.00 osoitteessa Kirkkotie 13 as 7, 86400 Vihanti.

Yhteystiedot

Ohjaaja
Mira Sainila
mira.sainila [at] raahe.fi
Puh. 040 3110 446
Kirkkotie 2
86400 Vihanti.

Kaveritupa Facebookissa.

Ohjaajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi [at] raahe.fi.