Lokallösningar

Företag får flexibel hjälp i lokalfrågor.  Vi har ett stort utbud av lokaler för olika slags behov. Lokalerna kan dessutom kombineras, göras mindre och vid behov även byggas.

Köp eller hyr smidigt

I Brahestad finns funktionella och mångsidiga lokaler vare sig du letar efter en industrihall eller en lokal för en restaurang, en liten butik eller ett helt kontorshotell. För närvarande har vi lediga lokaler till och med mitt i centrum och i charmiga Gamla Brahestad samt direkt utanför staden, med tillgång till goda trafikförbindelser och nära stadens tjänster.

Lediga lokaler erbjuds via Raahepolis Oy, som stadens äger i sin helhet, privatpersoner och dels direkt via staden. Ovannämnda kontaktpersoner hjälper dig att hitta rätt ställe för just dig. På Raahe Region Development hemsida finns Toimitilapörssi, där privatpersoner kan publicera annonser om lediga lokaler för uthyrning eller försäljning. Det lönar sig även att bekanta sig med utbudet hos de lokala fastighetsmäklarna: Habita, Kiinteistökanava, Kodinaika och OP Koti.

Raahepolis Oy
Verkställande direktör
Kari Malkamäki
Tfn 040 130 3800
kari.malkamaki [at] raahepolis.fi
Brahestad
Chef för företagstjänster
Harri Tuomikoski
Tfn 040 135 6811
harri.tuomikoski [at] raahe.fi
Raahe Region Development
Direktör Pasi Pitkänen
Tfn 040 135 6750
pasi.pitkanen [at] raahe.fi
Brahestad
Byråchef Päivi Konu
Tfn 040 830 3107
paivi.konu [at] raahe.fi