Tilaratkaisut

Joustavuus on se sana, joka kuvaa parhaiten asioiden hoitamista meillä. Yrittäjien tarpeita vastaavia tiloja voidaan haarukoida porukalla, yhdistellä tai muokata pienemmäksi sekä tarvittaessa myös rakennuttaa.

Osta omaksi tai vuokraa vaivattomasti

Raahesta löytyy toimivia ja monipuolisia tiloja etsit sitten teollisuushallia, paikkaa ravintolalle, pienelle putiikille tai kokonaiselle toimistohotellille. Toistaiseksi tilaa on jäljellä aivan ydinkeskustassakin, viehättävässä Wanhassa Raahessa ja erittäin hyvien liikenneyhteyksien päässä omassa rauhassa, mutta kuitenkin riittävän lähellä kaupungin palveluita.

Vapaita kohteita on saatavilla kaupungin kokonaan omistaman Raahepolis Oy:n kautta, yksityisiltä ja joitain tiloja myös suoraan kaupungilta. Tukea juuri sopivan paikan löytämiseksi saat mainittujen yhteyshenkilöiden kautta. Raahen seudun kehityksen sivuilla on Toimitilapörssi, minne yksityiset voivat jättää ilmoituksia vapaana olevista tiloista joko vuokrattavaksi tai myyntiin. Paikallisten kiinteistönvälittäjien tarjontaan kannattaa myös tutustua: Habita, Kiinteistökanava, Kodinaika ja OP Koti.

Raahepolis Oy
toimitusjohtaja
Kari Malkamäki
puh. 040 130 3800
kari.malkamaki [at] raahepolis.fi
Raahen kaupunki
yrityspalvelupäällikkö
Harri Tuomikoski
puh. 040 135 6811
harri.tuomikoski [at] raahe.fi
Raahen seudun kehitys
johtaja
Pasi Pitkänen
puh. 040 135 6750
pasi.pitkanen [at] raahe.fi
Raahen kaupunki
Miika Nikula
puh. 044 439 3828
miika.nikula [at] raahe.fi (miika[dot]nikula[at]raahe[dot]fi)