Kaavoitus

Kaavoitus ohjaa ympäristön eri toimintojen sijoittumista kaupungin alueella. Raahen kaupungin vireillä olevia kaavoja ja kaavoituksen muita projekteja koskevat ajankohtaiset ilmoitukset ja kuulutukset julkaistaan virallisella ilmoitustaululla sekä paikallislehti Raahelaisessa.

Ajankohtaista kaavoituksessa

Rekry

Raahen kaupunki etsii kaavoitusyksikköön vakituista arkkitehtia. Hakemus pyydetään täyttämään sähköisesti 17.3. mennessä.

Hakuilmoitus ja hakemus kuntarekryssä.

Nähtävillä olevat kaavat

Kaavoituksen ajankohtaiset työt ovat pääasiassa kulloinkin nähtävillä olevia kaavoja. Kaikkien töiden julkaistuihin asiakirjoihin voi tutustua projektikohtaisilla alasivuilla.

Julkisen nähtävilläolon aikana on mahdollista osallistua suunnitteluun antamalla palautetta. Mahdollisuudet osallistumiseen kuvataan kunkin työn yhteydessä julkaistavassa osallistumis- ja arviointisuunnitelmassa (OAS). OAS:ssa ohjeistetaan myös palautteen anto.  Kirjallinen palaute jätetään kaavoituksen postiosoitteeseen.

Nähtävillä olevat työt löytyvät kuvalinkkeinä sivun alaosasta.

Osallistuminen kaavoitukseen

Kaavoituksen osallistamistilanteista kerrotaan alasivulla Osallistaminen. Virtuaalitapahtumien ajankohdat ja osallistumislinkit löytyvät verkkoasioinnista.

Yhteydenotot

Kaavoituksen asiakaspalvelu uusissa asioissa toimii pääasiassa sähköisesti. Pyydämme lähettämään tapaamispyynnöt, tiedustelut ja muut yhteydenotot osoitteeseen kaavoitus [at] raahe.fi, ellei käsillä olevaa asiaa ole jo aiemmin avattu tietyn työntekijän kanssa. Työntekijät tavoittaa virka-aikana myös puhelimitse (Raahen kaupungin henkilöstöhaku).

Kaavoitukseen voi ottaa sähköisesti yhteyttä myös kaupungin etusivun Verkkoasioinnissa olevaa Palautetta toimipisteille -lomaketta. Lisäksi on yhteydenottoja varten kunkin työn verkkosivulla annettu työhön liittyvien yhteyshenkilöiden tiedot.

Tervetuloa asioimaan toimipisteessämme

Kaavoituksen toimipisteessä on mahdollista asioida
keskiviikkoisin klo 9–15
Muuna aikana käynnin sopivaa ajankohtaa voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta kaavoitus [at] raahe.fi. Esitäthän viestissä asiasi aiheen lyhyesti ennakkoon.

Näkymä Rantakadulle yläviistosta tornitalosta katsottuna 5.8.2011.
Näkymä Rantakadulle tornitalosta katsottuna. Kuva: Raahen kaupungin arkisto, Kaavoitus 5.8.2011.
Kaavoitus
Rantakatu 8 C, 3. krs (ovi 5)
92100 Raahe
kaavoitus [at] raahe.fi.