Kaavoitus

Kaavoitus ohjaa ympäristön eri toimintojen sijoittumista kaupungin alueella. Raahen kaupungin vireillä olevia kaavoja ja kaavoituksen muita projekteja koskevat ajankohtaiset ilmoitukset ja kuulutukset julkaistaan virallisella ilmoitustaululla sekä paikallislehti Raahelaisessa.

Koronavirustilanne aiheuttaa poikkeuksen olosuhteissa

Vallitsevan koronatilanteen johdosta kaupungin henkilöstölle on määrätty etätyösuositus.

Kaavoituksen asiakaspalvelu toimii tuona ajankohtana ainoastaan sähköisesti. Pyydämme lähettämään tiedustelut ja muut yhteydenotot osoitteeseen kaavoitus [at] raahe.fi, ellei käsillä olevaa asiaa ole jo aiemmin avattu tietyn työntekijän kanssa. Työntekijät tavoittaa virka-aikana myös puhelimitse (Raahen kaupungin henkilöstöhaku).

Lisätietoja asiasta löytyy esimerkiksi Raahen kaupungin tiedotteista.

Ajankohtaista kaavoituksessa

Kaavoituksen ajankohtaiset työt ovat pääasiassa kulloinkin nähtävillä olevia kaavoja. Kaikkien töiden julkaistuihin asiakirjoihin voi tutustua projektikohtaisilla alasivuilla.

Julkisen nähtävilläolon aikana on mahdollista osallistua suunnitteluun antamalla palautetta. Osallistumismahdollisuudet on kuvattu ja palautteen anto on ohjeistettu kunkin työn yhteydessä. Kirjallinen palaute jätetään kaavoituksen postiosoitteeseen. Sähköistä yhteydenottoa varten voi käyttää kaupungin etusivun Verkkoasioinnissa olevaa Yhteydenotto-lomaketta. Lisäksi on yhteydenottoja varten kunkin työn sivulla annettu työhön liittyvien yhteyshenkilöiden tiedot.

Osallistuminen kaavoitukseen

Kaavoituksen osallistamistilanteista kerrotaan alasivulla Osallistaminen. Virtuaalitapahtumien ajankohdat ja osallistumislinkit löytyvät verkkoasioinnista.

Nähtävillä olevat kaavat

Nähtävillä olevat työt löytyvät kuvalinkkeinä sivun alaosasta.

 

Näkymä Rantakadulle yläviistosta tornitalosta katsottuna 5.8.2011.
Näkymä Rantakadulle tornitalosta katsottuna. Kuva: Raahen kaupungin arkisto, Kaavoitus 5.8.2011.
Kaavoitus
Rantakatu 8 C, 3. krs (ovi 5)
92100 Raahe
kaavoitus [at] raahe.fi.