Laskutus

Raahen kaupunki suosii sähköistä laskutusta.

Ostolaskut

Pyydämme lähettämään laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. Verkkolaskuoperaattorimme ostolaskujen vastaanotossa on 12.1.2021 alkaen Basware Oyj (välittäjän tunnus BAWCFI22).

Verkkolaskuosoitteemme on 003717918176.

Y-tunnus: 1791817-6

Laskuilla tulee olla aina laskutusosoitteen lisäksi tilaajan antamat tiedot:
- laskun tarkastajan (tai tilaajan) nimi Viitteenne-kentässä
- toimipaikkatieto tai toimitusosoite
- kustannuspaikka tai projekti
- sopimusnumero, jos tilaus perustuu tehtyyn sopimukseen

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja laskutusjärjestelmästänne, voitte toimittaa laskut selainpohjaisen Toimittajaportaalin kautta verkkolaskuina meille veloituksetta. Voitte rekisteröityä uudeksi toimittajaksi Toimittajaportaaliin osoitteessa https://portal.basware.com/open/supplier.

Vain poikkeustapauksissa vastaanotamme paperilaskuja laskutusosoitteisiin. Paperilaskut käsitellään skannauspalvelussa. Laskutusosoitteisiimme saa lähettää ainoastaan laskuja (paperilaskuille ei salassa pidettävää tietoa) ja maksukehoituksia. Muu posti kuten sopimukset ja salassa pidettävää tietoa sisältävät laskut tulee lähettää paperisena postiosoitteisiimme.

Laskutusosoite paperilaskuille:

Raahen kaupunki
PL 9813
00026 Basware

 

Myyntilaskut

Raahen kaupungilla on valmius lähettää kuluttajan e-laskuja ja verkkolaskuja. E-laskun voi ottaa käyttöön omassa verkkopankissa.

Käännetty verovelvollisuus

Raahen kaupunki soveltaa rakentamispalveluissa käännettyä arvonlisäveroa.

Raahen kaupunki on AVL 8c § 1 momentin mukaisesti rakentamispalveluja muutoin kuin satunnaisesti myyvä elinkeinonharjoittaja, jolle tapahtuvaan arvonlisäverolain 31 §:n 3 momentin 1 kohdassa tarkoitettujen rakentamispalvelujen myyntiin sovelletaan käännettyä verovelvollisuutta.

Raahen kaupungille osoitettuihin em. rakentamispalveluja koskeviin laskuihin ei siis saa sisältyä arvonlisäveroa, laskuissa tulee olla viittaus AVL:n 8c §:ään sekä lisäksi niissä tulee näkyä Raahen kaupungin Y-tunnus 1791817-6.

Tiedustelut laskutuksesta raahe.ostoreskontra [at] monetra.fi