Yhdistystoiminta

Yhdistyksillä on merkittävä rooli Raahen elinvoiman ja kuntalaisten hyvinvoinnin edistäjinä. Yhdistykset ja seurat järjestävät kaupunkilaisille monipuolisesti erilaista harrastus-, kerho- ja vertaistoimintaa, liikunta- ja urheilutoimintaa sekä tapahtumia ja tilaisuuksia.

Raahen alueen yhdistykset

Raahessa toimii tällä hetkellä 440 eri alojen yhdistystä. Yhdistysluettelo on väliaikaisesti poistettu käytöstä.

Ajankohtaiset

Järjestötilaisuus 1.3.2023

Paikka: Tapahtumatalo Raahe, Kirkkokatu 28, 92100 Raahe (2. krs).
Aika: keskiviikko 1.3.2023. Voit tulla paikalle sinulle parhaiten sopivana hetkenä klo 15.00-17.00 välillä.

Kutsumme Raahen alueella toimivia järjestöjä tutustumaan Lähellä.fi-palveluun ja sen käyttämiseen. Lähellä.fi on valtakunnallisesti ja alueellisesti toimiva helppokäyttöinen verkkopalvelu, jonka avulla kuntalaiset löytävät merkityksellistä toimintaa, yhteisöllisyyttä, apua ja osallistumismahdollisuuksia. Palvelu kokoaa järjestöjen ja yhteisöjen tuen, toiminnan ja tapahtumat yhteen osoitteeseen sekä edistää kansalaistoiminnan näkyvyyttä Suomessa. Lähellä.fi-palvelun lisäksi voit tilaisuudessa tutustua ja saada opastusta Raahen kaupungin järjestöavustusten tekemiseen sähköisesti.

Tarvitset tilaisuuteen mukaan kannettavan tietokoneen, sähköpostiosoitteen ja sähköpostin salasanan. Jos sinulla ei ole omaa tietokonetta, käytettävissä on myös kaksi yleisötietokonetta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 24.2.2023 mennessä sähköpostitse tai puhelimitse. Ilmoittautumisia ottavat vastaan järjestöyhdyshenkilöt:

  • Lea Hassila, puh. 044 4393 700, lea.hassila [at] pohde.fi
  • Katja Yli-Hukka, puh. 040 3110 359, katja.ylihukka [at] raahe.fi
Useiden henkilöiden kämmenet yhteen litettyinä.
Raahessa toimii yli 400 yhdistystä. Kuva: Hannah Busing, Unsplash.
Järjestöyhdyshenkilö
Katja Yli-Hukka
Puh. 040 3110 359
katja.yli-hukka [at] raahe.fi