Venepaikkojen varaaminen

Raahen kaupungin venepaikkoja sijaitsee Kauneuskanavalla, Kylmäniemessä, Lapaluodossa, Mikonkarissa (Pattijoki), Rivillä (Pattijoki), Pikkulahdella, Sairaalanrannassa, Salmikarvossa, Thompsonissa ja Varvissa. Lisäksi kaupungilta on vuokrattavissa rantapaikkoja. Vierasvenepaikkoja sijaitsee Museon laiturissa, Ruiskuhuoneella ja Pohjaskarin venelaiturissa.

Raahen kaupungin ylläpitämien venesatamien lisäksi on yksityisten ja yhdistysten hoitamia satamia ja venepaikkoja.

Voit tarkastella vapaita venepaikkoja ja tehdä venepaikkahakemuksen Timmi-varausjärjestelmän kautta.

Toimi näin

Voit tehdä vapaana olevasta venepaikasta varaushakemuksen Timmi-varausjärjestelmässä. Varaushakemuksen voi tehdä mihin vuodenaikaan tahansa.

Kun varaushakemus on hyväksytty, venepaikka on käytössäsi toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Kun et enää tarvitse venepaikkaa, sinun pitää irtisanoa paikka Timmi -järjestelmän kautta, jotta vältyt laskulta.

Ohjeistus venepaikan varaamiseen:
1. Siirry verkkoselaimella Timmin verkkoasiointikanavaan
2. Kirjaudu järjestelmään sisään "tunnus ja salasana" -painikkeella tai rekisteröidy. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi.
3. Valitse venepaikan tyyppi ja syötä tarvittavat tiedot, järjestelmä näyttää vapaana olevat venepaikat
4. Voit jättää vapaana olevasta venepaikasta varauspyynnön. Varaushakemus vahvistetaan sinulle 14 arkipäivän kuluessa sähköpostitse.

Kun olet saanut ilmoituksen venepaikasta, voit noutaa venepaikan avaimet Raahen kaupungin Teknisestä keskuksesta. Venepaikan avaimet on noudettavissa arkisin klo 8.00-14.00 välisenä aikana. Kun irtisanot venepaikan, palautathan avaimen mahdollisimman pian takaisin Tekniseen keskukseen.

Kenelle ja millä ehdoin

Laituripaikan lunastanut henkilö on oikeutettu säilyttämään venettään kaupungin ylläpitämässä laiturissa. Rantapaikan lunastanut henkilö on oikeutettu säilyttämään venettään kaupungin merkitsemällä ranta-alueella. Venepaikan vuokraaja ei ole oikeutettu luovuttamaan venepaikkaa kolmannelle henkilölle.

Maksullisuustieto

Venepaikkojen hinnat ovat saatavilla venepaikkojen varausjärjestelmässä ja raahe.fi-sivustolla.

Toimipiste

Ovi 7, 2. kerros. Sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta.

Rantakatu 8 E
92100 RAAHE

Hiekkarannalle kiinnitettyjä soutuveneitä.
Raahen kaupungilla on varattavissa useita erityyppisiä venepaikkoja. Kuva: Tanja Marjala, Raahen seutukunnan kuvapankki.