Avoimet työpaikat

Raahe on vahva työssäkäyntialue, joka työllistää yli 10600 osaajaa. Työn tekemiseen kaupunki on mainion kokoinen lyhyine välimatkoineen ja kattavine palveluineen. Myös lisäkoulutusta on hyvin tarjolla.

Työpaikat Raahessa

Eniten Raahessa on teollisuuden sekä terveys- ja sosiaalialan työpaikkoja ja näihin tarvitaan jatkuvasti uusia osaajia. Merkittäviä työllistäjiä ovat myös kaupan ala ja rakentaminen. Raahen kaupunki työllistää noin tuhat eri alojen ammattilaista ja on yksi kolmesta suurimmasta työnantajasta SSAB:n terästehtaan ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen ohella.

Koulutuskeskus Brahe, Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto, Raahen Porvari- ja Kauppakoulu sekä Raahe-opisto tarjoavat monenlaista lisä- ja täydennyskoulutusta työntekijöille, johtajille ja yrittäjille. Koulutuksia voidaan myös räätälöidä työnantajien tarpeisiin. Rekrytointia varten tai tietyn osaamisen kehittämiseksi koulutuksia voidaan järjestää lisäksi TE-palveluissa. Kaikissa yrittämiseen ja yrityksiin liittyvissä asioissa palvelee Raahen seudun kehitys.

Työpaikat Raahen kaupungilla

Raahen kaupunki käyttää rekrytoinneissaan Kuntarekry.fi -palvelua. Henkilöstöä palkataan sekä vakituisiin että määräaikaisiin tehtäviin. Tarvitsemme jatkuvasti myös sijaisia perusopetukseen, lukio-opetukseen ja varhaiskasvatukseen. Linkit sijaisrekistereihin löydät tältä sivulta. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa mukaan osaavaan ja elinvoimaiseen työyhteisöön!

Haettavana nyt