Varaa tiloja

Raahen kaupungilta voit vuokrata tiloja erilaisia tapahtumia, kokouksia tai harrastusryhmiä varten. Osa tiloista varataan suoraan sähköisesti, joihinkin tehdään varaushakemuksia ja joillekin tiloille on erikseen määritellyt hakuajat.

Tilavaraus Timmissä

Suurin osa varattavista tiloista on Timmi –tilanvarausjärjestelmässä. Jotta voit tehdä Timmiin tilavarauksen tai varaushakemuksen, sinun täytyy ensin rekisteröityä Timmin käyttäjäksi. Timmin käyttäjäksi voi rekisteröityä täysi-ikäinen henkilö joko yksityishenkilönä tai sopimansa organisaation yhteyshenkilönä. Ilman rekisteröitymistä voit tarkistaa kaupungin tilavarauksia, kun valitset Timmin kirjautumissivulta painikkeen "Selaile tilavarauksia".

Tarkemmat ohjeet Timmin käyttöön löydät tämän sivun liitetiedostoista. Tukea Timmin käyttöön saat tarvittaessa toimipisteeltä, minkä toimialaan kyseinen tilavaraus kuuluu. Jos sinulla on ongelmia rekisteröitymisen kanssa, voit ottaa yhteyttä Timmin pääkäyttäjiin, timmi [at] raahe.fi.

Timmi-palvelun käyttö on maksutonta. Tilojen vuokrat laskutetaan pääsääntöisesti jälkikäteen ja lasku lähetetään varauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen.

Tilavaraus Varaamossa

Raahen kirjaston tiloja varataan Varaamo-palvelussa. Voit käyttää maksutonta Varaamo-palvelua OUTI-kirjastokortin ja salanumeron kautta. Tutkijahuoneiden käytöstä ei peritä maksua, mutta kokous- ja ryhmätyötilat ovat maksullisia. Lisätietoja Varaamosta ja tukea palvelun käyttöön saat Raahen kirjastosta.

Varattavat tilat kartalla

Raahen kaupungin varattavissa olevat tilat on sijoitettu alla olevaan selkokarttaan. Voit vaihtaa karttapohjaa Karttatasot-painikkeen kautta. Karttataso-kuvakkeesta voi myös valita tiloja ryhmittäin. Voit tarkastella karttaan sijoitettuja tiloja karttaa suurentamalla. Voit myös hakea tiloja osoitteella paikkahaun kautta. Yksittäisen tilan osoitteen saat esille valitsemalla siitä kertovan sijaintikuvakkeen (esimerkiksi keltainen pallo kartalla). Sijaintikuvakkeessa oleva linkkialue on pieni ja sijaitsee kuvakkeen alaosassa.    

Suurenna tilavarauksia käsittelevä kartta.

Tutustu järjestelmiä koskeviin henkilötietojen käsittelyyn.