Nuoriso

Raahen kaupungin nuorisopalvelut on nuorten asialla. Sekoitus uuden kokeilua ja perinteitä. Toimintaa, hengailua, kohtaamista ja mahdollistamista.

Raahelainen nuorisotyö koostuu nuorisotiedotuksesta, osallisuustoiminnasta, kulttuurisesta nuorisotyöstä, liikunnallisesta nuorisotyöstä, musiikkinuorisotyöstä, digitaalisesta nuorisotyöstä, nuorisotilatoiminnasta, moottoripajatoiminnasta, järjestöjen tukemisesta, ehkäisevästä ja erityisnuorisotyöstä, etsivästä nuorisotyöstä ja nuorten työpajatoiminnasta. Kaupungissa toimii 12-jäseninen nuorisovaltuusto.

Nuorisotoimiston ikkunasta on näkymä Pekkatorille ja Friemanin talolla toimistoa pitää myös nuorisovaltuusto. Nuorisopalveluilla on viisi nuorisotilaa, leirikeskus, skeittihalli, liikennepuisto sekä tilat nuorten työpajatoiminnalle ja etsivälle nuorisotyölle.

Nuorisopalvelut myös avustaa nuorisotoimintaa järjestäviä yhdistyksiä, järjestöjä ja nuorten vapaita toimintaryhmiä.

Ajankohtaiset

Tilojen toimintavuorojen haku

Nuorisotilojen toimintavuorojen haku toimintakaudeksi 2023 – 2024 (syys-kevät) ovat haettavana 31.5.2023 mennessä.  

Nuorisopalvelut julistavat käyttövuorot haettavaksi 1.9.- 31.5. väliselle ajalle. Vuoroja myönnetään ensisijaisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaan, mutta vuoroja voidaan myöntää myös aikuisille suunnattuun toimintaan. Nuorisopalveluiden oma toiminta on etusijalla. Myönnetty vuoro voidaan peruuttaa tai muuttaa, jos tilaa tarvitaan nuorisopalveluiden tai kaupungin omaan toimintaan.   

Käyttövuoroja haettavissa: 

 • Ollinsaaren, Honganpalon, Hengarin, Antinkankaan nuorisotiloihin 

 • Antinkankaan koulun tanssisaliin 

 • Vihannin nuorisotila Olotilaan

 • Tutustu etukäteen nuorisotilojen käyttösääntöön ja hinnastoon

Vuorojen hakeminen 

Nuoriso- ja liikuntapalveluiden vuoroja haetaan Timmin kautta osoitteesta tilavaraus.raahe.fi. Vuorojen hakeminen vaatii rekisteröitymisen ja yhdistyksen nimissä varaaminen edellyttää käyttöoikeuksien laajentamista. Ohjeita timmin käyttöön löydät osoitteesta www.raahe.fi/verkkoasiointi/varaa-tiloja   

Muuta ajankohtaista

Ohjeita toimintaan osallistumiselle

 • Älä tule sairaana.
  Jos olet sairas tai sinulla on pieniäkin oireita, älä tule nuorisotilalle.
 • Pese/desinfioi kädet.
  Mennen, tullen ja mahdollisimman usein.
 • Yski oikein.
  Yski aina hihaan tai nenäliinaan ja pese kädet tämän jälkeen.
 • Huomioidaan toisemme!

Muualla verkossa

Hiekkarannalla harmaata taivasta vasten kuusi ohjaaja mustissa huppareissa, huput päässä selin rivissä. Selässä Raahe-logot.
Kuva: Nuorisopalvelut
Nuorisotoimisto
Friemanin talo

Kirkkokatu 14 A,
92100 Raahe
Puh. 040 486 7231
nuoriso [at] raahe.fi
Nuorisotoimiston
aukioloajat

ma-pe klo 9-14