Lasten liikennepuisto

Liikennepuistotoiminnan tarkoituksena on ohjata lapsia oikeaan ja turvalliseen liikennekäyttäytymiseen.

Raahen viihtyisässä liikennepuistossa on 21 erikokoista polkuautoa. Olemme saaneet lahjoituksien myötä päivitettyä vanhoja autoja uudempiin ja kevyempiin sekä perheen pienimmillekin löytyy työnnettäviä malleja. Puistossa on myös leikkialue ja pienimuotoista kioskitoimintaa.

Puisto on tarkoitettu alle 12-vuotiaille lapsille. Alle 8-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. Yleisenä aukioloaikana puiston käytöstä peritään 2 €/ajava lapsi. Maksutapoina käy käteinen ja kortti.

Liikennepuisto avoinna 5.6.-30.7.2023.
Kiitos kuluneesta kaudesta! Yksityisvarauksia voi tehdä edelleen syyskuun loppuun saakka. Ensi kesän aukiolot tarkentuvat keväällä 2024.  Vastaa aukioloaikoja koskevaan kyselyyn. Vastata voit 30.9.2023 saakka.

Hyvät asiakkaat

Ulkofantintiellä tehtyjen muutostöiden vuoksi liikennepuiston tavanomainen asiakasparkki ei valitettavasti ole käytössä.

Suosittelemme jättämään auton kampusalueen parkkialueelle (Rantakatu 7G) tai Pikkulahden uimarannan parkkialueelle (Ulkofantintie 18). Tai vaihtoehtoisesti suosittelemme puistoon saapumista kävellen tai pyöräillen.

Yksityis- ja ryhmävaraukset

Yleisten aukioloaikojen ulkopuolella yksityiset, yhdistykset ja yhteisöt voivat tehdä puistoon myös yksityis- ja ryhmävarauksia Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta.

Yksityisvarauksen hinta on 50 € / 1-4 h. Raahelaiset yhdistykset, koulut ja kaupungin päiväkodit saavat käyttää liikennepuistoa ryhmävarauksiin veloituksetta. Liikennepuistossa on kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin sekä siivousvälineet. Varaajat saavat käyttää kyseisiä laitteita ja välineitä varauksen aikana.

Ryhmä- ja yksityisvarauksia otetaan vastaan 1.4.2023 alkaen ajalle 1.5. - 30.9.2023.

Lasten liikennepuisto sijaitsee osoitteessa Ulkofantintie 20.

Ohjeistus liikennepuiston asiakkaille

  • Puistoon saapuessasi pese kätesi portin vieressä olevalla pesupisteellä.
  • Suorita pääsymaksu kioskin ovelta. 
  • Puistossa ollessa ruuhkaa, asetamme ajamiseen kymmenen minuutin ajoajan, jonka jälkeen autot palautetaan parkkipaikalle. Lapset voivat alkaa jonottaa heti uutta ajovuoroa. Toivomme kärsivällisyyttä autojen vaihdon yhteydessä.
  • Puistossa olevat lapset ovat huoltajiensa vastuulla.
Takaapäin otettu kuva lapsesta ajamassa polkuautolla. Taustalla avautuu liikennepuisto.
Liikennepuisto

Liikennepuisto kartalla

Varauset ja tiedustelut:
Jessica Impola
puh. 044 439 3377
jessica.impola [at] raahe.fi
 
Varaa liikennepuisto Timmin kautta