Rock Academy Raahe

Bändihaku on käynnistynyt. Haemme bändejä jatkuvasti mukaan toimintaamme.
Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä!
 
Tietoa, tukea ja opastusta. Rock Academy Raahe tarjoaa nuorille bändeille opastusta musiikkibisneksen koukeroista soitonopetukseen ja oman osaamisen markkinointiin. Tiedossa on keikkoja, studioaikaa ja musiikkivideoiden tekemistä. Toiminta on suunnattu alle 29 -vuotiaille ja on bändeille maksutonta.
  Mustavalkoinen kuva Rock Academy Raahe logosta.
  Rock Academy Raahe

  Ajankohtaista

  • Bändihaku on käynnistynyt. 
   Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä!
  • Rock Academyn akustinen ilta pe 29.10. klo 18-20 Friemanin Olohuoneella
  Kuva viisihenkisestä bändistä
  Promokuva: Vesa Ranta

  Merops

  merops. on viisihenkinen synteettistä rockia ja poppia soittava art pop -yhtye, jonka musiikissa korostuvat vahvat melodiat ja niitä tukevat laulustemmat. Sanoitukset ovat kerronnallisia ja runollisia. Musiikki ammentaa 1970 -luvun soundeista ja tyylistä. Bändiin kuuluvat laulaja Jaana Ilkko, kitaristi Taneli reponen, basisti Matias Leskinen, kosketinsoittaja Tatu Karvonen ja rumpalisti Joonas Kinnunen. 

  Kuva nelihenkisestä bändistä
  Promokuva: Vesa Ranta

  Deaflove

  Deaflove on oululainen nelihenkinen unisex poppia soittava bändi, joka on perustettu syksyllä 2018. Yhtye julkaisi ensimmäisen EP:nsä "Love Will Kill You" huhtikuussa 2019. Bändissä laulaa ja soittaa kitaraa Atte Tiihonen, Niklas Takanen hoitaa basson ja Matias Nordström rummut ja taustalaulun.

  Kuva viisihenkisestä bändistä
  Promokuva: Vesa Ranta

  The Heatons

  The Heatons esittää särökitaraan pohjautuvaa hieman proge-vaikutteista melodista rokkia. Bändi ei turvaudu täysin perinteisiin populaarimusiikista tuttuihin rakenteisiin, vaan kirjoittaa ne välillä uusiksi. Arsenaaliin kuuluu kuitenkin myös meneviä neljän soinnun ralleja höystettynä laulettavilla kertosäkeillä ja tarttuvilla riffeillä. Bändissä laulaa Niko Haapakoski, Miika Oja ja Juhani Ukkola soitavat kitaraa ja laulavat taustoja, Antti Seikkala on rummuissa ja basistina Marko Talus.

  Kuva nelihenkisestä bändistä patsaan juurella.
  Promokuva: Jaakko Mylly

  Neon Puutarha

  Neon Puutarha on Raahesta kotoisin oleva, vuonna 2019 perustettu nelihenkinen bändi. Tyylillisesti musiikki vaihtelee punkistä balladeihin. Biisejä yhdistävät yleensä melankoliset sanoitukset, jotka taatusti herättävät kuulijan tunteet. Jokaisella jäsenistä on oma roolinsa kokonaisuudessa ja sen todellakin huomaa charmikkaassa lavaesiintymisessä. Bändin toiminta lähti liikkeelle, kun ystävykset olivat koolla ja solisti Tommi kysyi rumpali Eeliltä "Eksää osaa soittaa rumpuja? Onko ne vanahat rummut vielä sielä teiä kellarisa? Eiköhän perusteta bändi." , johon Eeli totesi "Rummut löytyy, mutta en kyllä niitä osaa soittaa, joten eiköhän perusteta." Bassoa soittava kolmas kaveri Jesse täydensi yhtyeen. Bändin jäseniä ovat siis Tommi Luoto, Jesse Haapakoski, Eeli Miilukangas ja Sampo Harju.

  Kuva Douglas Blairista keikkapaikalla kitara kaulalla, violeteissa valoissa.
  Kuvassa Douglas Blair

  Nauti ja kuuntele

  Toiminta on käynnistynyt vuosina 2019-2021 Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamalla Rock Academy Finland hankkeella. Raahen lisäksi hankkeessa on ollut mukana Rovaniemi, Kemi, Kuopio ja Kouvola. Turku Rock Academy tukee ja kouluttaa hankkeessa olevia kaupunkeja. 

  Yhteystiedot

  • Nuoriso-ohjaaja Henna Leskinen, puh. 044 439 3351, henna.leskinen [at] raahe.fi
  • Bändien valmennus Juho Ilkko, puh. 040 135 6935, juho.ilkko [at] raahe.fi