Tonttitarjonta

Raahen kaupunki on varautunut hyvin kasvavaan teollisuuteen ja tontteja on nyt tarjolla ennätysmäärä. Kaupungin logistinen sijainti on ihanteellinen, koska meiltä tuotteet pääsevät maailmalle mitä reittiä hyvänsä: lentokentälle ajaa tunnissa, oma satama on yksi Suomen vilkkaimmista, raideyhteys ja 8-tie ovat ihan vieressä.

Oletko kuullut tällaisesta helmestä Suomessa kuin Raahe?

Raahe on Pohjois-Pohjanmaan toiseksi suurin kaupunki, joka sijaitsee rannikolla noin tunnin matkan päässä Oulusta. Raahe on vahva metalliteollisuuden ja tuulivoimatuotannon keskittymä, ja alue kehittyy varsin vahvasti. Raahen seudulle onkin suunnitteilla 5–10 miljardin euron edestä vihreän siirtymän investointeja: viisi merituulivoimapuistoa, kuusi aurinkovoimapuistoa sekä SSAB:n fossiilivapaan teräksentuotannon kehityshanke pitävät aluekehityksen suunnitelmat vahvasti aktiivisena ja katseen kestävämmässä tulevaisuudessa.

Raahen kaupungilla on tarjolla siis erinomaisia liiketoimintamahdollisuuksia – yhteistyö Raahen kaupungin ja raahelaisten yritysten kanssa voi saada teidänkin yrityksenne ihan uudelle kasvu-uralle!

Raahen kaupunki on varautunut hyvin kasvavaan liiketoimintaan ja on kaavoittanut ennätysmäärän tontteja yritysten tarpeisiin. Kaupungin logistinen sijainti on ihanteellinen, koska meiltä tuotteet pääsevät maailmalle mitä reittiä hyvänsä: Oulunsalon lentokentälle ajaa tunnissa, Raahen Satama on yksi Suomen vilkkaimmista ja raideyhteys sekä valtatie 8 ovat ihan vieressä. Kaikki teollisuustontit voidaan joko vuokrata tai ostaa ja mikä parasta, ne ovat heti vapaina!

Tonttien varaus

Kiinnostuitko Raahesta ja sen mahdollisuuksista? Hienoa! Lisätietoa saa seuraavasti: 

  • Tonttipörssistä näet vapaat tontit, niiden sijainnit ja hinnat - Tonttien loistaviin sijainteihin pääset tutustumaan myös niitä esittelevällä videolla
  • Vapaana olevista tonteista ja muista alueelle sijoittumisen mahdollisuuksista kertoo erittäin mielellään kaupungin yrityspalvelupäällikkö Harri Tuomikoski, jonka avulla myös verkostoituminen muiden teollisuusalan yritysten kanssa on mutkatonta!
  • Yhteistyö- ja kumppanuuskuvioiden rakentamiseen, rahoitusvaihtoehtojen kartoittamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen on tietysti apuna myös Raahen seudun kehitys.

Yritystonttialueet kartalla.

8-tien varressa Kaupunginmetsässä riittää tilaa

Kaupunginmetsässä, mikä tunnetaan myös toisella nimellä Kiilun teollisuusalue, tontteja on yhteensä noin 30. Tilaa vaativia toimintoja varten tontteja voidaan myös yhdistää yrityksen tarpeiden mukaan.

Tokolan teollisuusalue on huikealla paikalla

Tokolan teollisuusalueella, Raahen Sataman välittömässä läheisyydessä, on tarjolla 36 tonttia, joista kaupungin hallussa on yli 14 hehtaaria ja loput yksityisten. Erinomainen sijainti terästehtaan, sataman, 8-tien ja sähköistetyn radan vieressä antaa mahdollisuudet monenlaiseen toimintaan.

Ilmakuva Tokolan alueelta terästehtaan ja sataman läheisyydestä.
Löydä tontti unelmiesi yritykselle Raahesta!
Raahen kaupunki
Tontti-insinööri
Juhani Leinonen
puh. 040 830 3194
juhani.leinonen [at] raahe.fi
Raahen kaupunki
Yrityspalvelupäällikkö
Harri Tuomikoski
puh. 040 135 6811
harri.tuomikoski [at] raahe.fi
Raahen kaupunki
Kaupungingeodeetti
Mikko Moilanen
puh. 040 135 6952
mikko.moilanen [at] raahe.fi