Palvelut

Raahe on mukavan kokoinen paikka yrittäjälle, sillä käännyitpä kenen puoleen hyvänsä sinut osataan aina ohjata asiassa parhaiten auttavan luokse. Toivotamme uudet yrittäjät lämmöllä tervetulleeksi ja osaamme iloita myös toisten menestyksestä.

Kullanarvoista tietoa, ilmaiseksi

Raahen seudun kehitys tarjoaa neuvontaa kaikille yrityksille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta. Jokainen asiakas on yhtä tärkeä, eikä yhteydenottoa varten tarvitse olla muuta kuin versova ajatus yrittämisestä tai tarve saada pyöritellä yrityksen asioita keskustelukumppanin kanssa kahvikupin äärellä.

Asiantuntijoilla on kaupungistamme erittäin hyvä kokonaiskuva ja myös hiljaista tietoa yrityskentän liikkeistä, puhumattakaan erinomaisista kontakteista. Ammattimaista sparrausta on tarjolla myös alueelle sijoittumiseen, monenlaisiin muutostilanteisiin, rahoituksen järjestämiseen, investointien tekemiseen, omistajanvaihdoksiin sekä yritystoiminnan kehittämiseen.

Alueellemme sijoittuvia yrityksiä sekä toimitiloja etsiviä yrityksiä palvelee lisäksi kaupungin yrityspalvelupäällikkö. Hänen kauttaan on saatavilla viimeisin tieto vapaana olevista tonteista sekä toimitiloista. Toimenkuvaan kuuluu olennaisena osana myös verkosto- ja suhdetoiminta.

Hankkeet lisätyökaluina

Peruspalveluiden lisäksi Raahen seudun kehitys tarjoaa lisää virtaa yrityksille erilaisten hankkeiden kautta. Hankkeet laaditaan aina kentältä tulevien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Niiden avulla voidaan muun muassa järjestää erilaisia koulutuksia ja tietoiskuja, verkostoitua yli maakuntarajojen, luoda uudenlaisia toimintamalleja ja saada yrityksiin erityisasiantuntijoita kehittämistehtäviin. Hankkeiden rahoituksesta riippuen, joissakin on yritykselle määritetty omavastuuosa ja osa on yrityksille täysin ilmaista.
 

Raahen seudun kehitys

yrityskehityspäällikkö
Jussi Kemilä
puh. 040 830 3018
jussi.kemila [at] raahe.fi

yrityskehityspäällikkö
Riitta Palosaari
puh. 040 830 3198
riitta.palosaari [at] raahe.fi

Raahen kaupunki

yrityspalvelupäällikkö
Harri Tuomikoski
puh. 040 135 6811
harri.tuomikoski [at] raahe.fi