Tonttitarjonta

Raahen kaupunki on varautunut hyvin kasvavaan teollisuuteen ja tontteja on nyt tarjolla ennätysmäärä. Kaupungin logistinen sijainti on ihanteellinen, koska meiltä tuotteet pääsevät maailmalle mitä reittiä hyvänsä: lentokentälle ajaa tunnissa, oma satama on yksi Suomen vilkkaimmista, raideyhteys ja 8-tie ovat ihan vieressä.

Tonttien varaus

Kaikki teollisuustontit voidaan joko vuokrata tai ostaa. Tonttipörssistä pääsee selaamaan tonttien sijaintia ja hintoja. Vapaana olevista tonteista ja muista alueelle sijoittumisen mahdollisuuksista kertoo erittäin mielellään kaupungin teollisuusasiamies. Hänen avullaan myös verkostoituminen muiden teollisuusalan yritysten kanssa on mutkatonta. Yhteistyö- ja kumppanuuskuvioiden rakentamiseen, rahoitusvaihtoehtojen kartoittamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen on tietysti apuna myös Raahen seudun kehitys.

8-tien varressa Kaupunginmetsässä riittää tilaa

Kaupunginmetsässä, mikä tunnetaan myös toisella nimellä Kiilun teollisuusalue, tontteja on yhteensä noin 30. Tilaa vaativia toimintoja varten tontteja voidaan myös yhdistää yrityksen tarpeiden mukaan.

Tokolan teollisuusalue on huikealla paikalla

Tokolan teollisuusalueella, Raahen Sataman välittömässä läheisyydessä, on tarjolla 36 tonttia, joista kaupungin hallussa on yli 14 hehtaaria ja loput yksityisten. Erinomainen sijainti terästehtaan, sataman, 8-tien ja sähköistetyn radan vieressä antaa mahdollisuudet monenlaiseen toimintaan.

Ilmakuva Tokolan alueelta terästehtaan ja sataman  läheisyydestä.
Tokolasta on lyhyt matka maailmalle meriteitse. Kuva: Raahen kaupunki.
Raahen kaupunki
Teollisuusasiamies
Harri Tuomikoski
puh. 040 135 6811
harri.tuomikoski [at] raahe.fi
Raahen kaupunki
Kaupungingeodeetti
Mikko Moilanen
puh. 040 135 6952
mikko.moilanen [at] raahe.fi
Raahen kaupunki
Tontti-insinööri
Juhani Leinonen
puh. 040 830 3194
juhani.leinonen [at] raahe.fi