Uudistuksia Urheilutalo Raahelassa

Urheilutalo Raahelan palvelupisteen toiminta siirtyy vaiheittain Kuntokeidas Vesipekan asiakaspalveluun. Raahela on auki tiistaista 29.11.2022 alkaen arkisin klo 8-15. 

Painimolskilla kuntoiluvälineitä kuntopiiriä varten.

Raahelan kertalippujen myynti päättyi 27.11. Muut tuotteet käyvät vielä loppuvuoden ajan. Senioripasseja, kuukausikortteja ja kymmenen kerran sarjatuotteita vaihdetaan rannekkeisiin Kuntokeidas Vesipekan infopisteellä 5.12. alkaen.

Tuotteet ladataan Vesipekan mustalle rannekkeelle. Jos asiakkaalla ei ole kyseistä ranneketta, uudesta rannekkeesta peritään 10€ ensimmäisen oston yhteydessä. Rannekkeella saadaan kuntosalin ovi auki käyttämällä sitä oven vieressä olevassa lukijassa. Raahelan ovien ollessa lukittuna rannekkeella pääsee kulkemaan salille näyttämällä ranneke ulko-oven vieressä olevassa lukijassa. Kuukausi- ja sarjatuotteet käyvät maanantaista sunnuntaihin klo 8-21 varattujen vuorojen ulkopuolella. Varatut vuorot voit tarkistaa Timmi-ajanvarausjärjestelmästä, tai Raahelan ilmoitustaululta. Senioripassi on voimassa normaalisti arkisin klo 8-16. 

Jo olemassa olevat talviuintipaikan avaimet toimivat samoin kuin ennenkin ja ovat voimassa talviuintikauden 1.9.-31.5. Niitä ei siis tarvitse ladata uintipaikalle asennetussa latausyksikössä. Uusia avaimia on tilattu, mutta Abloyn toimitusvaikeuksien takia niitä ei ole saatu. Tiedotamme, kun uusia avaimia on taas saatavilla.

Raahen hiihtomajan avaimet noudetaan 24.11.2022 alkaen Kuntokeidas Vesipekan asiakaspalvelusta. Toripaikkojen hallinnointi siirtyy loppuvuoden aikana Praatiin.

Lisätietoja

liikuntapalvelupäällikkö Toni Ojala, puh. 040 130 8240 tai toni.ojala [at] raahe.fi
liikuntapaikkakoordinaattori Janne Mykkänen, puh. 044 028 9200 tai janne.mykkanen [at] raahe.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa