Liikunta

Raahe on vireä urheilukaupunki, jossa voi harrastaa ja kilpailla useissa eri liikuntalajeissa. Kaupungin vapaa-aikapalvelut tarjoaa liikuntapalveluita monelle ikäryhmälle.

Ajankohtaiset

 • Kesäkauden ohjatut ryhmät alkavat 31.5. Katso viikko-ohjelma ja ilmoittautumisohjeet.
   

 • KAUPUNGIN JÄRJESTÄMÄ ILMAINEN SPORTTI-KERHO  1-3-luokkalaisille ja 4-6-luokkalaisille.

  Urheilutalo Raahela avataan maanantaina 10.5. klo 8. Aluehallintoviraston päätoksellä yleisissä tiloissa voi vain 20 henkilöä kerrallaan. Tulethan vain terveenä liikkumaan ja pidä turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Muut ohjeistukset luettavissa paikanpäällä. Hyvitämme sulkuajan voimassaoleville eläkeläispasseille.

 • Talven liikuntapaikkojen harjoitus- ja kilpailuvuorot julistetaan haettavaksi 31.5. mennessä. Vuoroja on haettavissa Kuntokeidas Vesipekkaan, Arina Areenalle, Urheilutalo Raahelaan, Jäähalliin/tekojäälle, Saloisten ja Pattasten kaukaloon sekä koulujen liikuntasaleihin.

  Kuntokeidan Vesipekan ja Arina Areenan hakemuksia saa Vesipekasta tai www.vesipekka.fi. Hakemukset toimitetaan Kuntokeidas Vesipekkaan tai os. info.vesipekka [at] raahe.fi.

  Urheilutalo Raahelan, jäähallin, kaukaloiden ja liikuntasalien hakemuksia saa Kuntokeidas Vesipekasta tai www.raahe.fi/liikunta/lomakkeet. Hakemukset toimitetaan Kuntokeidas Vesipekkaan tai os. liikunta [at] raahe.fi.

  Lisätietoja: Janne Mykkänen, liikuntapaikkojen varausjärjestelijä, janne.mykkanen [at] raahe.fi.

 • Avantouintipaikka on avoinna 31.5.2021 saakka. Seuraava talviuintikausi 1.9. alkaen, on ilmainen heille, jotka ovat lunastaneet avaimen syksyllä ennen koronasulkua. Avain on käytävä lataamassa Urheilutalo Raahelassa ennen tulevaa kautta.
 • Senioreille suunnattu Yhdessä Etänä -aamupäivä 10.5.2021 klo 9-12.
 • Uimarantaluettelo ja valvontatutkimukset kesällä 2021
 • Kesäurheilupaikkojen harjoitusvuorot on jaettu. Lue lisää tiedostosta kesäurheilupaikkojen harjoitusvuorot 2021 (pdf)
 • Senioriliikunnan vertaisohjaaja VertaisVeturi -koulutus 1.6.
 • Raahelan harjoitusvuorot sekä Raahelan kuntosalivuorot ovat nähtävissä Harjoitus- ja kilpailuvuorot -sivun liitetiedostoissa.
   

Vinkkejä omatoimiseen liikunnan harrastamiseen 

Kolme miestä pelaamassa rantafutista.
Raahessa on hyvät puitteet harrastaa ja kilpailla. Kuva: Saara Böök, Raahen seutukunnan kuvapankki.
Liikuntapalvelut
PL 62, 92101 Raahe
liikunta [at] raahe.fi