Erityisliikuntakortti

Erityisliikuntakortti on Raahen kaupungin liikuntapalveluiden ja Pohteen Raahen terveyskeskuksen yhteistyössä ideoima kortti. Sen avulla edesautetaan omaehtoista kuntoutumista niiden terveyskeskuksen asiakkaiden kohdalla, joilla on jo toimintakyvyssä rajoitteita. 

Erityisliikuntakortilla saat oikeuden käyttää Kuntokeidas Vesipekan palveluita (kuntosali, uimahalli) maanantaista perjantaihin aukioloaikojen puitteissa. 

Kortin hakeminen ja myöntäminen

Kortin hakuaika on 14.3.-31.5.2023. Hakuajan jälkeen tulleita hakemuksia ei huomioida. Toimita hakemus liitteineen Pohteelle Raahen terveyskeskuksen kuntoutustyöryhmälle osoitteeseen Rantakatu 4, 92100 Raahe. Hakulomakkeita voit noutaa terveyskeskuksen fysioterapiasta, apuvälinekeskuksesta ja Kuntokeidas Vesipekasta. Hakulomakkeen ja ohjeen voit myös tulostaa itse tämän sivun lopussa olevan linkin kautta. Ohjeesta näet, kenelle erityisliikuntakortti voidaan myöntää ja hakemuksen mukaan vaaditut liitteet.

Kuntoutustyöryhmän myönteisen päätöksen jälkeen voit lunastaa erityisliikuntakortin Kuntokeidas Vesipekasta hintaan 90 €. Kortti on voimassa 31.12.2023 saakka. Kortti ladataan Vesipekan mustalle rannekkeelle, jonka hinta on 10 €. Se täytyy siis myös lunastaa, jos sinulla ei sitä ennestään ole. 

Erityisliikuntakorttihakemus ja ohje
 

Lisätietoja:

puh. 08 849 4641 tai
puh. 044 439 4648. 

Hakemuksen palautus osoitteeseen:

Pohde, Raahen terveyskeskus/
kuntoutustyöryhmä
Rantakatu 4
92100 Raahe