Kyselyt ja ilmoittautumiset

Osallistu Raahen kaupungin eri toimipisteiden järjestämiin sähköisiin kyselyihin tai ilmoittaudu mukaan kaupungin järjestämiin tapahtumiin.

Tästä löydät kootusti kaupungin eri toimialojen järjestämät määräaikaiset, sähköiset tiedustelut, kyselyt, kommentointipyynnöt ja ilmoittautumiset eri tapahtumiin. Linkit ohjautuvat verkossa täytettäviin, sähköisiin lomakkeisiin.

  • Vastaa Wanhaa Raahea koskevaan verkkokyselyyn 25.4.–24.5.2022
    Mikä sinulle on tärkeää Wanhassa Raahessa? Juuri nyt on paras aika kertoa asioista meille! Kaavoitus pyytää erityisesti vanhan kaupungin kiinteistönomistajia ja asukkaita kertomaan omaan kotiinsa tai kiinteistöönsä kohdistuvista toiveista ja suunnitelmista. Kyselyyn voivat myös vastata kaikki kertomalla tärkeiksi kokemistaan asioista tai ehdotuksista vanhan kaupungin alueella. Kysely on osa vanhan kaupungin asemakaavoituksen (Akm 242) kolmannen teeman alla tehtävää tarkastelua asumiseen ja rakennussuojeluun liittyvistä suunnittelukysymyksistä vanhan kaupungin puutalokortteleissa.
     
  • Raahen yhdyskuntatekniset palvelut -kyselytutkimus
    Raahen kaupungin kuntatekniikka on avannut kuntalaisille verkkokyselyn yhdyskuntateknisistä palveluista. Kyselyssä on mukana myös kysymyksiä vesihuollosta ja pelastustoimen palveluista. Vastausaikaa on 11.6.2022 saakka.