Raahe-opisto

Raahe-opiston kurssit peruttu 13.3.-13.5.2020 välisenä aikana

Koulujen, vapaa-aika- ja kulttuuripalvelujen rajoitukset jatkuvat nykyisellään valtioneuvoston esityksen mukaisesti 13.5.2020 saakka tai kunnes toisin päätetään.

Raahe-opiston kaikki kurssit perutaan 13.5. saakka koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Kaikki opiston tilat on suljettu. Toimistopalveluja on saatavissa puhelimitse ja sähköpostitse.

Kaikki opiston kevätnäyttelyt on peruttu.

Toimimme jatkossakin valtioneuvoston linjausten mukaisesti. Kerromme lisää sitä mukaa kun päätöksiä tehdään. Seuratkaa tiedotusta ja pysykää terveinä!

 

Oppimisen iloa ja hyvää elämää yksilöllisesti yhdessä.

Raahe-opisto on Raahen kaupungin omistama tulevaisuuslautakunnan alainen yleissivistävää opetusta järjestävä oppilaitos. Opiston toiminta-alueena on Raahen kaupunki ja Pyhäjoen kunta.

Kahden päätoimisen opettajan ja rehtorin lisäksi opistolla toimii noin 85 tuntiopettajaa ja luennoitsijaa.

Raahe-opisto toimii vapaan sivistystyön perustehtävän mukaisesti noudattaen elinikäisen oppimisen periaatetta.

Haluamme tuottaa kaikenikäisille oppimisen iloa ja hyvää elämää yksilöllisesti yhdessä. Raahe-opiston henkilökunta toivottaa kaikki uudet ja entiset opiskelijat, opettajat ja yhteistyökumppanit tervetulleeksi antoisaan ja mielenkiintoiseen opistokauteen.

Raahe-opiston opinto-ohjelma lukuvuodelle 2019–2020.

Muualla verkossa

Raahe-opiston opinto-ohjelman kansikuvat mm. punainen nojatuli, kirjontatyö, kurssilaiset taiteilemassa opettajan johdolla
Kuva: Raahe-opisto

Raahe-opiston logo

Toimiston käyntiosoite
Kirkkokatu 28 (2. krs)
92100 Raahe
puh. 040 135 6779,
040 135 6780
raaheopisto [at] raahe.fi
Avoinna 9.00-15.00