Raahe-opisto

Raahe-opisto on Raahen kaupungin omistama ja tulevaisuuslautakunnan alainen, yleissivistävää opetusta järjestävä oppilaitos. Opiston toiminta-alueena on Raahen kaupunki ja Pyhäjoen kunta.

Raahe-opisto toimii vapaan sivistystyön perustehtävän mukaisesti ja noudattaa elinikäisen oppimisen periaatetta. Haluamme tuottaa kaikenikäisille oppimisen iloa ja hyvää elämää yksilöllisesti yhdessä.

Kahden päätoimisen opettajan ja rehtorin lisäksi opistolla toimii noin 85 tuntiopettajaa ja luennoitsijaa. Raahe-opiston henkilökunta toivottaa kaikki uudet ja entiset opiskelijat, opettajat ja yhteistyökumppanit tervetulleeksi antoisaan ja mielenkiintoiseen opistokauteen.

Ajankohtaiset

 • Kurssimaksujen palautus kevään 2021 pitämättä jääneistä kursseista

  Kevään 2021 pitämättä jääneiden kurssien kurssimaksuista on Tulevaisuuslautakunta tehnyt päätöksen, kurssimaksuja ensisijaisesti hyvitetään ensi lukuvuoden kurssimaksuissa tai sitten palautetaan kurssimaksua. Mikäli opiskelija toivoo kurssimaksun hyvitystä vuoden 2021-2022 kursseihin, hänen on oltava yhteydessä Raahe-opiston toimistoon.

  Toissijaisesti kurssimaksua palautetaan kevään 2021 pitämättä jääneiden tuntien osalta, tällöinkin opiskelijan pyynnöstä.

  Toive palautuksesta tai siirrosta on ilmoitettava Raahe-opiston toimistoon 30.11.2021 mennessä, sähköpostilla: raaheopisto [at] raahe.fi
   

 • Opetushallitus tiedottaa kasvomaskeista vapaassa sivistystyössä ja taiteen perusopetuksessa (pdf)
 • Alempana olevassa Raahe-opiston koulutuksen toteuttamisen turvallisuusohjeet -liitetiedostossa ohjeistus.
   
 • Lukuvuoden 2020-2021 kurssitarjontaan voit tutustua Raahe-opiston sähköisessä palvelussa: https://www.opistopalvelut.fi/raahe/.

Muualla verkossa

Opinto-ohjelman kansilehti, missä koristeena erilaisia käsitöitä.
Tutustu Raahe-opiston monipuoliseen tarjontaan 2021-2022. Kuva: Raahe-opisto
Toimiston käyntiosoite
Kirkkokatu 28 (2. krs)
92100 Raahe
puh. 040 135 6779, 040 135 6780
raaheopisto [at] raahe.fi
Avoinna 9.00-15.00

Raahe-opiston logo