Urheilutalo Raahela

Raahen keskustassa sijaitseva Urheilutalo Raahela tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kamppailulajien ja ryhmäliikunnan harrastamiseen. Raahelassa on hyvätasoinen kuntosali ja liikuntapalveluiden toimistotilat. Raahelan kerhotilan voi varata vaikkapa kokousta tai koulutustilaisuutta varten.

Palokunnankatu 28, 92100 Raahe
Koordinaatit: N 64° 41' 4,530" E 24° 29' 3,010"
Urheilutalo Raahela kartalla
Puh. 040 135 6835, vahtimestari

Kuntosali

Kuntosalin aukioloajat

31.8.2020-30.5.2021
maanantai - perjantai klo 8-16.
lauantai - sunnuntai suljettu

Lipunmyynti lopetetaan tuntia ennen sulkemisaikaa. Raahelassa käy vain käteismaksu, ks. Hinnasto (pdf). Kuntosalin aukioloajat voivat muuttua liikuntapalveluiden oman käyttötarpeen mukaan. Raahelan kuntosalissa on sekä varattuja vuoroja että kaikille avoimia, yleisiä vuoroja.

Raahelan kuntosalivuorot talvi 2021-22

Raahelan kuntosalivuorot kesä 2022

Kamppailusali

Raahelan salit on pääasiallisesti suunniteltu kamppailu- ja itsepuolustuslajien käyttöön. Salissa on painimolski ja kaksi judotatamia, mutta ei katsomotiloja.

Kerhotila

Raahelassa on 85 neliömetrin kokoinen kerhotila, jonka voi varata vaikkapa kokousta tai koulutustilaisuutta varten. Tilassa on pöytäpaikkoja 66 henkilölle, videotykki ja hyvin varusteltu keittiö (jääkaappi, liesi, mikro, kahvinkeitin). 
Kerhotilan ja ulko-oven avaimet haetaan Raahelasta arkisin klo 8-16.

Käyttövuorot

Raahelan tilojen käyttövuorot jaetaan kahdesti vuodessa. Talvi- ja kesäkauden vuorot haetaan Timmi - ajanvarausjärjestelmästä Lisätiedot Liikuntapaikkojen varaaminen välilehdeltä.

  • Vuorot talvi- ja kesäkaudelle jaetaan hakemusten perusteella ennen kauden alkua.
     
  • Yksittäisvuoroja voi varata Timmi-tilavarausjärjestelmästä. Voit perua tai siirtää oman vuoron tilavarausjärjestelmästä 72h ennen oman vuorosi alkua. Sitä myöhemmin tapahtuvat perumiset liikuntapaikkojen varausjärjestelijältä. Kuntosalille ei voi varata yksittäisvuoroja arkipäiville klo 8 - 16, kuntosali on silloin erityisryhmien ja yleisön käytössä.
  • Yksittäis- ja vakiovuorojen avaimet noudetaan vahtimestarilta arkisin klo 8:00 - 16:00.