Wanhan Raahen joulukalenteri 2023

Wanhan Raahen joulukalenteri on lumoava, koko kaupunginosan kokoinen elämys idyllisessä Wanhassa Raahessa!

Jouluiseen verhoiluun somistetut ikkunat täydentävät vanhan kaupungin taianomaista tunnelmaa ja antavat malttamattomille joulunodottajille tilaisuuden laskea päiviä lähestyvään jouluun.

Joulukalenteri-ikkunat avautuvat yleisölle yksi kerrallaan 1. joulukuuta alkaen aina jouluaattoon saakka ja ovat ihasteltavissa loppiaiseen asti. Ikkunat avautuvat joka aamu klo 8.00.

Tunnelmoi paikan päällä historiallisessa puukaupunginosassa tai seuraa verkosta

Kuvat kalenteri-ikkunoista tarinoineen julkaistaan päivittäin Visit Raahen verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Vuoden 2023 joulukalenterikartta löytyy tämän julkaisun liitetiedostoista. Paperisen kartan voit noutaa Praatista, Tapahtumatalo Raahesta ja pääkirjastolta. Kartta on julkaistu myös Raahelaisessa 29.11.2023.

Wanhan Raahen joulukalenteri järjestetään tänä vuonna 10. kerran, ja sen toteutuksesta vastaa Visit Raahe yhdessä Raahen kaupungin Kaupunkikehittäminen ja näkyvyys -yksikön kanssa. Joulukalenteriin osallistuvat kohteet ovat yksityishenkilöitä, kaupungin yksiköitä tai alueella toimivia yhdistyksiä ja yrityksiä. 

Kohteiden tarinat ovat raahelaisen kirjailijan Kirsti Vähäkankaan käsialaa. Niiden kautta pääsemme kuulemaan, miten Wanha Raahe on muuttunut ja mitä kaikkea alueen kulttuurihistorialliset talot ja tontit ovat aikojen saatossa kätkeneet sisäänsä.

 

Wanhan Raahen joulukalenterin mainos.

Jaa sosiaalisessa mediassa