Ruokalistat
Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.
Koulut ja varhaiskasvatus
Kotipalvelu
Raahen kotipalvelu viikot 2 - 6 (pdf)
Raahen kotipalvelu viikot 7-11(pdf)
Vihannin kotipalvelu viikot 2 - 6 (pdf)
Vihannin kotipalvelu viikot 7-11(pdf)
Kuutti
KUUTTI SULJETTU TOISTAISEKSI
Palvelukeskusten työpaikkaruokailu
RUOKASALIT SULJETTU TOISTAISEKSI ULKOPUOLISILTA KORONARAJOITUSTEN TAKIA.
Työpaikkaruokailu viikot 2 - 6 (pdf)
Työpaikkaruokailu viikot 7-11(pdf)
Palvelukeskusten osastot
Palvelukeskukset viikot 2 - 6 (pdf)
Palvelukeskukset viikot 7-11(pdf)
Sairaalan työpaikkaruokailu klo 10 - 13
Henkilöstöravintola Iisakki viikot 2 - 6 (pdf)
Henkilöstöravintola Iisakki viikot 7-11 (pdf)