Ruokalistat

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

Koulut viikot 6-10 (pdf)

Koulut viikot 11-15 (pdf)

Päiväkodit viikot 6-10 (pdf)

Päiväkodit viikot 11-15 (pdf)

 

Kotipalvelu

Raahen kotipalvelu viikot 2 - 6 (pdf)

Raahen kotipalvelu viikot 7-11(pdf)

Vihannin kotipalvelu viikot 2 - 6 (pdf)

Vihannin kotipalvelu viikot 7-11(pdf)

Kuutti

KUUTTI SULJETTU TOISTAISEKSI

Palvelukeskusten työpaikkaruokailu

RUOKASALIT SULJETTU TOISTAISEKSI ULKOPUOLISILTA KORONARAJOITUSTEN TAKIA.

Työpaikkaruokailu viikot 2 - 6 (pdf)

Työpaikkaruokailu viikot 7-11(pdf)

Palvelukeskusten osastot

Palvelukeskukset viikot 2 - 6 (pdf)

Palvelukeskukset viikot 7-11(pdf)

Sairaalan työpaikkaruokailu klo 10 - 13

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 2 - 6 (pdf)

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 7-11 (pdf)

Sairaalan osastot

Osastot viikot 2 - 6 (pdf)

Osastot viikot 7-11 (pdf)

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Tikkanen