Ruokalistat
Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.
Koulut ja varhaiskasvatus
Kotipalvelu
Kotipalveluateriat viikot 22 - 26 (pdf)
Kotipalveluateriat viikot 27 - 31 (pdf)
Kuutti ja Palvelukeskusten työpaikkaruokailu
Kuutin ja palvelukeskusten työpaikkaruokailu viikot 22 - 26 (pdf)
Kuutin ja palvelukeskusten työpaikkaruokailu viikot 27 - 31 (pdf)
Palvelukeskusten ja Sairaalan osastot
Palvelukeskusten ja sairaalan osastot viikot 22 - 26 (pdf)
Palvelukeskusten ja sairaalan osastot viikot 27 - 31 (pdf)