Ruokalistat

 

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

Koulut viikot 37-41 (pdf)

Päiväkodit viikot 37-41 (pdf)

Kasvislista viikot 37-41 (pdf)

AMK viikot 37-41 (pdf)

 

Kotipalvelu

Kotipalveluateriat viikot 37 - 41 (pdf)

Kotipalveluateriat viikot 42 - 46 (pdf)

Kuutti ja Palvelukeskusten työpaikkaruokailu

Kuutin ja palvelukeskusten työpaikkaruokailu viikot 37 - 41 (pdf) 

Kuutin ja palvelukeskusten työpaikkaruokailu viikot 42 - 46 (pdf)

Palvelukeskusten ja Sairaalan osastot

Palvelukeskusten  ja sairaalan osastot viikot 37 - 41 (pdf)

Palvelukeskusten ja sairaalan osastojen viikot 42 - 46 (pdf)

Sairaalan työpaikkaruokailu klo 10 - 13

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 37 - 41 (pdf)

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 42 - 46 (pdf)

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Ukura