Ruokalistat

 

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

Päiväkodit viikot 22-26 (pdf)

Päiväkodit viikot 27-31 (pdf)

 

Kotipalvelu

Kotipalveluateriat viikot 22 - 26 (pdf)

Kotipalveluateriat viikot 27 - 31 (pdf)

Kuutti ja Palvelukeskusten työpaikkaruokailu

Kuutin ja palvelukeskusten työpaikkaruokailu viikot 22 - 26 (pdf)

Kuutin ja palvelukeskusten työpaikkaruokailu viikot 27 - 31 (pdf)

Palvelukeskusten ja Sairaalan osastot

Palvelukeskusten ja sairaalan osastot viikot 22 - 26 (pdf)

Palvelukeskusten ja sairaalan osastot viikot 27 - 31 (pdf)

Sairaalan työpaikkaruokailu klo 10 - 13

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 22 - 26 (pdf)

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 27 - 31 (pdf)

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Ukura