Ruokalistat
Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.
Koulut ja varhaiskasvatus
Kotipalvelu
Kotipalveluateriat viikot 1-6 (pdf)
Kotipalveluateriat viikot 7 - 11 (pdf)
Kuutti ja Palvelukeskusten työpaikkaruokailu
Kuutin ja palvelukeskusten työpaikkaruokailu viikot 1-6 (pdf)
Kuutin ja palvelukeskusten työpaikkaruokailu viikot 7 - 11 (pdf)
Palvelukeskusten ja Sairaalan osastot
Palvelukeskusten ja sairaalan osastojen viikot 1-6 (pdf)
Palvelukeskusen ja sairaalan osastojen viikot 7 - 11 (pdf)
Sairaalan työpaikkaruokailu klo 10 - 13
Henkilöstöravintola Iisakki viikot 1-6 (pdf)
Henkilöstöravintola Iisakki viikot 7 - 11 (pdf)