Ruokalistat

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

Päiväkodit viikot 28-32 (pdf)

 

Kotipalvelu

Raahen kotipalvelu viikot 27-31 (pdf)

Raahen kotipalvelu viikot 32-36 (pdf)

Vihannin kotipalvelu viikot 27-31 (pdf)

Vihannin kotipalvelu viikot 32-36 (pdf)

Kuutti

Suljettu toistaiseksi!

Kuutin viikot 32-36 (pdf)

Palvelukeskusten työpaikkaruokailu

Korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi Raahen kaupungin henkilöstöruokailun paikkoja suljetaan.

Kotirannan ja Mainigin ruokailu suljetaan talon ulkopuolisilta asiakkailta 13.3.2020 alkaen toistaiseksi.

Kreivinajan ruokailu suljetaan 30.3.2020 alkaen toistaiseksi.

Työpaikkaruokailu viikot 32-36 (pdf)

Palvelukeskusten osastot

Palvelukeskukset viikot 27-31 (pdf)

Palvelukeskukset viikot 32-36 (pdf)

 

Sairaalan työpaikkaruokailu klo 10 - 13

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 27-31(pdf)

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 32-36 (pdf)

Sairaalan osastot

Osastot viikot 27-31 (pdf)

Osastot viikot 32-36 (pdf)

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Tikkanen