Ruokalistat

 

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

Koulut viikot 2-6 (pdf)

Päiväkodit viikot 2-6 (pdf)

AMK viikot 2-6 (pdf)

 

Kotipalvelu

Kotipalveluateriat viikot 2 - 6 (pdf)

Kotipalveluateriat ma, ke ja pe viikot 2 - 6 (pdf)

Kuutti

Kuutti viikot 2 - 6 (pdf)

Palvelukeskusten työpaikkaruokailu

Työpaikkaruokailu viikot 2 - 6 (pdf)

Palvelukeskusten ja sairaalan osastot

Palvelukeskusten ja sairaalan osastot viikot 2 - 6 (pdf)

Sairaalan työpaikkaruokailu klo 10 - 13

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 2 - 6 (pdf)

Sairaalan osastot

Palvelukeskusten ja sairaalan osastot viikot 2 - 6 (pdf)

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Ukura