Ruokalistat

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

Koulut viikot 16-20 (pdf)

Päiväkodit viikot 16-20 (pdf)

 

Kotipalvelu

Kotipalveluateriat viikot 17-21 (pdf)

Kotipalveluateriat ma, ke ja pe viikot 17-21(pdf)

Kuutti

KUUTTI SULJETTU TOISTAISEKSI

Palvelukeskusten työpaikkaruokailu

RUOKASALIT SULJETTU TOISTAISEKSI ULKOPUOLISILTA KORONARAJOITUSTEN TAKIA.

Työpaikkaruokailu viikot 17-21 (pdf)

Palvelukeskusten osastot

Palvelukeskusten viikot 17-21 (pdf)

Sairaalan työpaikkaruokailu klo 10 - 13

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 17-21 (pdf)

Sairaalan osastot

Osastot viikot 17-21 (pdf)

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Tikkanen