Ruokalistat

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

Koulut viikot 38-42 (pdf)

Päiväkodit viikot 38-42 (pdf)

AMK viikot 38-42 (pdf)

 

Kotipalvelu

Raahen kotipalvelu viikot 37-41 (pdf)

Vihannin kotipalvelu viikot 37-41 (pdf)

Kuutti

Kuutin viikot 37-41 (pdf)

Palvelukeskusten työpaikkaruokailu

Mainingin ruokasali suljettu toistaiseksi. Mainingin ruokasali aukaistaan ma 21.9.2020, tervetuloa syömään silloin.

Työpaikkaruokailu viikot 37-41 (pdf)

Palvelukeskusten osastot

Palvelukeskukset viikot 37-41 (pdf)

Sairaalan työpaikkaruokailu klo 10 - 13

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 37-41 (pdf)

Sairaalan osastot

Osastot viikot 37-41 (pdf)

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Tikkanen