Ruokalistat

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

Koulut viikot 42-46 (pdf)

Päiväkodit viikot 42-46 (pdf)

Kotipalvelu

Kotipalvelu syksy 2018 (pdf)

Kuutti

Kuutti syksy 2018 (pdf)

Palvelukeskusten työpaikkaruokailu

Työpaikkaruokailu syksy 2018 (pdf)

Palvelukeskusten osastot

Palvelukeskukset syksy 2018 (pdf)

Sairaalan työpaikkaruokailu

Henkilöstöravintola Iisakki syksy 2018 (pdf)

Sairaalan osastot

Osastot syksy 2018 (pdf)

 

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Tikkanen