Ruokalistat
Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.
Koulut ja varhaiskasvatus
Kasvislista viikot 37-41 (pdf)
Kotipalvelu
Kotipalveluateriat viikot 37-41 (pdf)
Kuutti ja Palvelukeskusten työpaikkaruokailu
Kuutti ja palvelukeskusten työpaikkaruokailu viikot 37-41 (pdf)
Palvelukeskusten ja Sairaalan osastot
Palvelukeskusten ja sairaalan osastojen viikot 37-41 (pdf)
Sairaalan työpaikkaruokailu klo 10 - 13
Henkilöstöravintola Iisakki viikot 37-41 (pdf)