Ruokalistat
Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.
Koulut ja varhaiskasvatus
Kasvislista viikot 47-51 (pdf)
Kotipalvelu
Kotipalveluateriat viikot 47-1 (pdf)
Kuutti ja Palvelukeskusten työpaikkaruokailu
Kuutti ja palvelukeskusten työpaikkaruokailu viikot 47-1 (pdf)
Kuutissa ei tarjota lounasta ajalla 22.12.2023 - 7.1.2024
Krevinajassa ei tarjota lounasta ajalla 25.12.2023 - 7.1.2024
Palvelukeskusten ja Sairaalan osastot
Palvelukeskusten ja sairaalan osastojen viikot 47-1 (pdf)
Sairaalan työpaikkaruokailu klo 10 - 13
Henkilöstöravintola Iisakki viikot 47-1 (pdf)