Ruokalistat

 

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

Koulut viikot 36-40 (pdf)

Päiväkodit viikot 36-40 (pdf)

AMK viikot 36-40 (pdf)

 

 

Kotipalvelu

Kotipalveluateriat viikot 37-41 (pdf)

Kotipalveluateriat ma, ke ja pe viikot 37-41 (pdf)

Kuutti

KUUTTI SULJETTU TOISTAISEKSI

Palvelukeskusten työpaikkaruokailu

RUOKASALIT SULJETTU TOISTAISEKSI ULKOPUOLISILTA KORONARAJOITUSTEN TAKIA.

Työpaikkaruokailu viikot 37-41 (pdf)

Palvelukeskusten osastot

Palvelukeskusten viikot 37-41 (pdf)

Sairaalan työpaikkaruokailu klo 10 - 13

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 36-41 (pdf)

Sairaalan osastot

Osastot viikot 36-41 (pdf)

 

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Tikkanen