Ruokalistat

 

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

 

Koulut viikot 2-6 (pdf)

Päiväkodit viikot 2-6 (pdf)

Kasvislista viikot 2-6 (pdf)

AMK viikot 2-6 (pdf)

 

Kotipalvelu

Kotipalveluateriat viikot 1-6 (pdf)

Kotipalveluateriat viikot 7 - 11 (pdf)

 

Kuutti ja Palvelukeskusten työpaikkaruokailu

Kuutin ja palvelukeskusten työpaikkaruokailu viikot 1-6 (pdf)

Kuutin ja palvelukeskusten työpaikkaruokailu viikot 7 - 11 (pdf)

 

Palvelukeskusten ja Sairaalan osastot

Palvelukeskusten ja sairaalan osastojen viikot 1-6 (pdf)

Palvelukeskusen ja sairaalan osastojen viikot 7 - 11 (pdf)

 

Sairaalan työpaikkaruokailu klo 10 - 13

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 1-6 (pdf)

Henkilöstöravintola Iisakki viikot 7 - 11 (pdf)

 

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Ukura