Ruokalistat

 

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makutottumukset, sesongin ja sen raaka-aineet, terveellisyyden, jota ohjaavat viralliset ravitsemussuositukset. Näihin seikkoihin pohjautuen tarjotaan vaihtelevaa ja maistuvaa ruokaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia. Asiakkaidemme antamalla palautteella on tärkeä merkitys ruokalistojen suunnittelussa.

Koulut ja varhaiskasvatus

Koulut viikot 47-51 (pdf)

Päiväkodit viikot 47-51 (pdf)

Kasvislista viikot 47-51 (pdf)

AMK viikot 47-51 (pdf)

 

Kotipalvelu

Kotipalveluateriat viikot 47-1 (pdf)

 

Kuutti ja Palvelukeskusten työpaikkaruokailu

Kuutti ja palvelukeskusten työpaikkaruokailu viikot 47-1 (pdf)

Kuutissa ei tarjota lounasta ajalla 22.12.2023 - 7.1.2024

Krevinajassa ei tarjota lounasta ajalla 25.12.2023 - 7.1.2024

 

Palvelukeskusten ja Sairaalan osastot

Palvelukeskusten ja sairaalan osastojen viikot 47-1 (pdf)

 

Sairaalan työpaikkaruokailu klo 10 - 13

Henkilöstöravintola Iisakki viikot  47-1 (pdf)

 

Salaatteja linjastossa ryhmittäin.
Salaattibuffet Antinkankaan monitoimitalossa. Kuva: Seita Ukura