Koronavirus - tiedotteet ja ohjeet

Koronavirustilanne on tällä hetkellä Raahessa rauhallinen, valtukunnallisella tasolla tautitapaukset ovat lisääntyneet viime aikoina. Jokainen voi tehdä oman osuutensa koronaviruksen toisen aallon ehkäisemisessä noudattamalla ohjeistuksia mm. hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä turvaväleistä.

Tällä sivulla esitetään kootusti Raahen kaupungin tiedotteet koronaviruksesta ja sen vaikutuksista kaupungin eri toimintoihin.

Raahen kaupungin koronasuositukset 10.5.2021 alkaen

Raahen kaupunki avaa kaikki liikuntapaikat ja harrastustilat porrastetusti 10.-14.5. alkaen. Yksittäisten tilojen avaamisesta päätetään ja tiedotetaan toimialakohtaisesti.

Tilat ovat avoinna toistaiseksi ja tiloissa olevien henkilöiden lukumäärään sovelletaan kulloinkin voimassa olevan Avin ohjeistuksen mukaista raja-arvoa, joka tällä hetkellä on 20 henkeä. Vastaavasti kaupungin järjestämä kerho- yms. toiminta käynnistetään ko. henkilölukusuosituksen asettamissa puitteissa.

Kaupungin toimielimiä suositellaan edelleen pitämään kokouksensa sähköisiä järjestelmiä hyväksikäyttäen. Tämä suositus on voimassa toistaiseksi kunnes toisin tiedotetaan.

Kaupungin henkilöstön etätyösuositus pidetään voimassa toistaiseksi. Etätyöstä on aina sovittava lähiesimiehen kanssa.

Yläkoululaisten maskisuositus pidetään edelleen voimassa kevätlukukauden loppuun saakka.

Kaupungin kesätapahtumat, kuten Pekanpäivät yms., pyritään järjestämään koronaohjeistuksia noudattaen. Mikäli tilanne muuttuu siitä tiedotetaan erillisellä päätöksellä.

Alla linkki Avin voimassa olevaan ohjeistukseen.

Raahe-kruunu.