Koronavirus - tiedotteet ja ohjeet

Koronavirustilanne on tällä hetkellä Raahessa rauhallinen, valtukunnallisella tasolla tautitapaukset ovat lisääntyneet viime aikoina. Jokainen voi tehdä oman osuutensa koronaviruksen toisen aallon ehkäisemisessä noudattamalla ohjeistuksia mm. hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä turvaväleistä.

Tällä sivulla esitetään kootusti Raahen kaupungin tiedotteet koronaviruksesta ja sen vaikutuksista kaupungin eri toimintoihin.

16-vuotiaiden koronarokottaminen alkamassa ­– ajanvaraus on jo avoinna

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä tiedottaa

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän alueen koronarokottaminen etenee. Perjantaina avattiin nettiajanvaraus 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille kansalaisille.

Ajanvaraus on siis jo avoinna ja nettiajanvarauksen kautta voi varata aikoja Raahen rokotuspisteelle, Kummatin vanhalle koululle sekä Ruukin terveysasemalle Siikajoella.

  • Raahen puhelinajanvarauksen takaisinsoittonumero 040 135 8540 on avoinna seuraavan kerran tiistaina 22. kesäkuuta kello 8 alkaen. Puhelinajanvaraus on avoinna niin kauan kuin aikoja on tarjolla.
  • Ruukin terveysaseman puhelinajanvarauksen takaisinsoitto 08 849 4612 on avoinna maanantaina kello 10 alkaen.

Kaikki nyt avatut rokotusajat annetaan viikolle 26.

  • Nettiajanvaraus löytyy osoitteesta www.nettirassi.fi ja se vaatii vahvan tunnistautumisen esimerkiksi pankkitunnuksilla.

Koronarokottamisella pyritään turvaamaan kansalaisten terveyttä. Mahdollisimman laaja rokotekattavuus edesauttaa sitä, että yhteiskunta saadaan auki, ja pääsemme kesän jälkeen palaamaan etätyöstä ja -opiskelusta lähityöskentelyyn ja -opiskeluun.

Raahe-kruunu