Kulttuuripalvelut

Raahen kulttuuritarjonta yllättää monipuolisuudellaan. Lukuisat näytelmät, musiikkiesitykset, vierailevat kirjailijat ja lasten tapahtumat tarjoavat mieleenpainuvia elämyksiä ympäri vuoden.

Laulaja Erin esiintymislavalla yhtyeensä kanssa.
Raahe - yllättävän tapahtumarikas kaupunki. Kuva: Henri Ylikulju, Raahen seutukunnan kuvapankki.

Tapahtumatalo Raahe

Kirkkokatu 28 (2. kerros), 92100 Raahe.

Tapahtumatalo Raahe on Raahen kulttuurielämän keskus. Kulttuuripalvelujen upeat kulttuuri- ja kongressitilat toimivat lukuisten tapahtumien näyttämönä. Raahen kulttuuripalvelut järjestää vuosittain useita eri ikäisille suunnattuja tapahtumakokonaisuuksia, kuten Raahen Musiikkiviikot, Pekanpäivät ja Taiteiden yö. Tapahtumatalossa sijaitsevat Galleria Myötätuuli ja Raahesalin lämpiö tarjoavat säännöllisesti vaihtuvia, taiteilijoiden ja keräilijöiden näyttelyitä. Tapahtumatalossa toimii myös Elokuvateatteri Huvimylly.

Raahen teatteri

Koulukatu 13, 92100 Raahe.

Raahen teatteri on kesä- ja huoneteatterielämysten huipentuma. Teatterissa järjestetään myös tapahtumia ja koulutusta seutukunnan esittävän taiteen toimijoille.

Muut kulttuurikohteet

Veistospuistot, taiteilijoiden kotiateljeet, historialliset suojelukohteet odottavat löytäjäänsä. Lisätietoa kulttuuritapahtumista ja -kohteista raahe.fin Vuotuiset tapahtumat -sivulla, Visit Raahe -verkkosivustolla ja Kalevan tapahtumakalenterissa.