Praati – palveluiden olohuone

Praati on palveluiden olohuone aivan kaupungin ytimessä osoitteessa Kirkkokatu 43. Kyseessä on pilotti, joka tuo kaupungin ja yhteistyötahojen palveluita ja erilaista teemoitettua ohjelmaa uudenlaiseen matalan kynnyksen kohtauspaikkaan.

Tarvitseeko yrityksesi tai yhdistyksesi tiloja lyhytaikaista ja kokeiluluontoista toimintaa varten? Etsitkö viihtyisää kokous- tai coworking-paikkaa kaupungin palveluiden ääreltä?

Praati – palveluiden olohuone on paikka, joka tuo kaupungin ja yksityisten toimijoiden palvelut uudenlaisella tavalla lähelle kuntalaista ja aivan kaupungin keskustaan.

Tervetuloa esimerkiksi esittelemään toimintaasi, pitämään mikroyrityksen lähipäivää tai vaan työskentelemään viihtyisiin tiloihin kävelykadun varrelle!

Praati – palveluiden olohuone on avoinna

 • Ma-pe klo 10–17.30

Tulevaa tarjontaa

Aikaa ja tilaa tarpeen mukaan – tilojen peruskäyttö aukioloaikojen puitteissa maksutonta

Praati mahdollistaa eri toimijoille nopean, kokeiluluonteisen ja matalan kynnyksen toiminnan aivan kaupungin ytimessä. Yhdistysten, järjestöjen, yritysten ja oppilaitosten jne. käyttöön tarjotaan ns. vapaata esittelytilaa, jossa voidaan järjestää esimerkiksi rekry-, info- tai pienimuotoisia messutilaisuuksia.

Pien- ja mikroyrittäjät voivat varata tiloista itselleen oman myynti- ja asiakaspisteen käyttöönsä haluamalleen ajalle ja pienryhmille tarjotaan rauhallista neuvottelutilaa. Tilavarausten kestoa ei ole ennalta määritelty, oman tilan voi varata tarpeen mukaan pariksi tunniksi, päiväksi tai vaikka koko viikoksi. Tilavaraukset tehdään verkkolomakkeen kautta.

Praati tarjoaa myös coworking-pisteitä, joissa voi työskennellä vapaasti haluamansa ajan. Coworking-pisteiden käyttöön ei tarvitse ennakkoilmoittautua – saavut vain paikalle ja ilmoittaudut aulapalveluhenkilölle, tilat jaetaan saapumisjärjestyksessä.

Tilasuunnittelussa on huomioitu mahdollisimman laaja monikäyttöisyys ja helppo saavutettavuus. Tilojen peruskäyttö on maksutonta normaalien aukioloaikojen puitteissa. Ilta- ja viikonlopputilaisuuksien järjestäminen on myös mahdollista, tällöin tilojen käytöstä peritään hinnaston mukainen vuokra.

Tätä Praati tarjoaa

 • Mukautettava esittelytila
 • Pop-up-työpiste mikro- ja yksinyrittäjälle
 • Neuvottelutila pienryhmälle
 • Coworking-työpisteitä
 • Ilta- ja viikonlopputilaisuudet sopimuksesta
  • Tiedustelut viimeistään viikkoa ennen toivottua ajankohtaa.
  • Maksu (0–6 tuntia) 100 € / tilaisuus (ylimenevä aika 20 € / alkava tunti). Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.
  • Huomaathan, että ainoastaan ilta- ja viikonlopputilaisuuksien järjestäminen tiloissa on maksullista.

Tarjoamamme lisäpalvelut

 • Maksuton wifi-yhteys
 • Maksullinen tulostuspalvelu yksittäisten kopioiden ottamiseen.
  • Mustavalkokopio 0,40 € ja värillinen 0,50 €. Minimimäärä 3 kpl. Vain korttimaksu.

Näin ilmoittaudut Praatiin

Tilojen varaus hoidetaan ensisijaisesti verkkolomakkeen kautta. Varauskäytännössä noudatetaan tasapuolisuutta eri toimijoita kohtaan, eli mikäli samalla ajankohdalle tulee useita varauksia, on etusijalla se hakija, joka ei ole tiloja aiemmin käyttänyt.

Lisätietoja

Leila Riihijärvi
aulapalveluvastaava

tai

Tarja Aho
aulapalveluhenkilö

puh. 040 135 6937
kaupunkikehittaminen [at] raahe.fi

Käyntiosoite
Kirkkokatu 43, Raahe
Yhteydenotot
puh. 040 135 6937
kaupunkikehittaminen [at] raahe.fi
Tilavaraukset

Ilmoittautumislomake

Sosiaalisessa mediassa

Praati Facebookissa

Palautetta Praatista

Palautelomake