Uusia naapureita

Me saamme uusia naapureita! Kokonaisen asuinalueen verran jopa. Olemme nimittäin saaneet seurailla läheisen Ruottalonlahden asuinalueen rakentumista. Oma raksa-aika on vielä tuoreena mielessä ja on ollut hienoa seurata kuinka uudet talot nousevat naapurustoon. 

Ruottalonlahden asuinalue sijaitsee komealla paikalla: keskustaan on kävelymatka, luonto ja metsäpolut ovat lähellä ja valtaosalla tonteista on taitavan kaavoituksen myötä myös mahdollisuus merinäköalaan. Jos emme olisi löytäneet meidän mökkitonttia, luulen että rakentaisimme parhaillaan taloamme läheisille kaduille Rantakoto tai Rantakartano. Nautimme omasta rakennusajasta ja siitä jäi kivat muistot, mutta onhan se kiva, että koti on jo valmis.

Rakennustöitä uudella asuinalueella.

Myös Ruottalonlahden uudella alueella asutaan monessa talossa. Pääosa taloista on tyyliltään moderneja ja väritykseltään tummia. Ikkunat ovat isoja ja terassi- ja parveratkaisut komeita. Itseäni on yllättänyt se, että alueen pääkadut ja pyörätiet on tehty jo valmiiksi. Vaikka rakentaminen on vielä käynnissä, alue näyttää valmiimmalta kun tiet on asfaltoitu, pyörätiet ja kivetykset rakennettu. Myös alueen hulevesien käsittely on hoidettu kauniisti. Kannattaa käydä kurkistamassa!

Aurinko ja keväinen meri.

Parin vuoden kokemuksella osaan sanoa, että meren äärellä asumisessa on taikaa. Etenkin auringonlaskua jaksaa katsella ilta illan jälkeen ja levoton olo tasoittuu kun hetken katselee aavaa ulappaa. Jos paikka tulevalle kodille on vielä etsinnässä, kannattaa kurkistaa tontit-sivulle, sillä Ruottalonlahden alueella on vielä tontteja vapaana!

–Tiina

Kirjoittaja on tullin tuoma osa-aikaraahelainen, jolla on kakkoskoti Ruottalonlahdella. Kirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran vuonna 2021 osana silloista asukasmarkkinointikampanjaa.

Päivämäärä