10–22-vuotias nuori – Omat Hoodit haastaa paljastamaan Raahen makeimman paikan!

Raahelainen 10–22-vuotias nuori: Nyt on aika paljastaa, mikä on Raahen makein paikka! Missä vietät mieluusti aikaasi ja miksi? Kerro suosikkipaikastasi videolla, kuvalla, kirjoittaen tai vaikka laululla. Voit tehdä vaikkapa videon TikTokilla ja lähettää sen omathoodit.fi-sivuston kautta mukaan kilpailuun. Kilpailutyön voi tehdä yksin tai kavereidesi kanssa. Voit osallistua yhdellä tai useammalla teoksella.

Toivomme, että liität mukaan pienen selityksen kilpailutyöstäsi ja tägäät mukaan julkaisuusi Raahen kaupungin some-tilit sekä haluamasi häshtägit.

Anna luovuudelle siivet ja osallistu 25.10.2020 mennessä

Lähetä kilpailuun teksti, kuva tai video ajatuksistasi 25.10.2020 mennessä ja osallistut kilpailuun, jonka palkintona on Segway Ninebot ES2 -sähköpotkulauta ja pääsy kaverin kanssa Justimusfilmsin uuden DUO2-komediasarjan kutsuvierasensi-iltaan Helsinkiin marras–joulukuussa 2020.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta 31.10.2020 mennessä henkilökohtaisesti. Osallistujien teoksia julkaistaan Omat Hoodit -kampanjan some-kanavissa pitkin syksyä, myös kisan päättymisen jälkeen.

Raahen kaupunki palkitsee myös itse parhaita kisatuotoksia, joten osallistu nyt!

Lisätietoja ja osallistuminen

Isoilla kirjaimilla teksti Omat Hoodit, jonka taustalla kuvakollaasi.
Kuva: Omat Hoodit -kilpailu.

Jaa sosiaalisessa mediassa