Ilmoittaudu syksyn elintapamuutosryhmään!

Syksyn elintapamuutosryhmä (30.9.-9.12.2024) on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin paneutuva pienryhmä, joka tähtää elintapojen kestävään muutokseen. Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 16-17 Urheilutalo Raahelassa liikunnanohjaajien kanssa eri liikuntamuotoihin tutustuen sekä eri hyvinvoinnin osa-alueita käsitellen. Luvassa on osallistujien toiveiden pohjalta liikuntaa venyttelystä kuntosaliharjoitteluun. Pohde on yhteistyössä vastaamassa ravitsemuksesta.

Ryhmä toteutetaan osittain verkkovalmennuksena eli osallistujalta odotetaan pääsyä verkkoon joko mobiililaitteella tai tietokoneella. Ohjaajan tuki ja viestintä tapaamisten ulkopuolella keskittyvät verkossa sijaitsevan Verkkopuntari-alustan alle, johon jokainen osallistuja saa omat tunnukset. 

Ryhmä on tarkoitettu työikäisille, joilla on halu muuttaa elintapojaan ja joilla on ylipainoa ja/tai riski sairastua diabetekseen. Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista liikuntataustaa, vain kiinnostus omaa hyvinvointia kohtaan riittää. 

Ryhmään mahtuu 10 osallistujaa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: liikunnanohjaaja Meri Karioja, puh. 040 135 6947, meri.karioja [at] raahe.fi.

Kädet yhdistettynä ringissä päällekkäin kannustavasti.
Elintapamuutosryhmä.

Jaa sosiaalisessa mediassa