Osallistu alueemme vetovoiman kehittämiseen!

Raahe, Kalajoki, Pyhäjoki, Siikajoki, Alavieska, Merijärvi ja Oulainen muodostavat tärkeän työssäkäyntialueen Hanhikivi 1 -voimalan ympärille. Hanhikivi 1-hanke työllistää koko sen rakentamisen aikana yhteensä yli 20.000 henkilöä. Kiivaimpana rakentamisen aikana yhtäaikaisesti Hanhikiven niemellä työskentelee noin 5500 henkilöä. Moni heistä tulee alueelle puolisoineen ja perheineen. Haluamme tarjota heille kiinnostavien työpaikkojen lisäksi avaimet mielekkääseen elämään niin asumisen, päivähoidon, koulujen kuin harrastustenkin osalta. Toivomme, että moni tulee myös jäädäkseen.

Alueellamme on toki myös runsaasti olemassa olevaa teollisuutta, erikoisalojen yrityksiä sekä sote- ja opetusalan töitä, joihin tarvitsemme motivoituneita ammattilaisia. On tärkeää, että kerromme yhdessä alueen vahvuuksista. Käynnissä on hanke, jossa luodaan alueen työpaikoista ja muista vetovoimatekijöistä kertova nettisivusto, erottuva kommunikointitapa ja markkinointisuunnitelma.

Olisimme kiitollisia, jos käyttäisit hetkisen ajastasi kertomalla alueen vahvuuksista ja merkityksestä itsellesi. Vastauksia käytetään ainoastaan alueen brändityössä. Tiiviistä aikataulusta johtuen, toivomme vastauksiasi 23.10.2021 mennessä. Lämmin kiitos!

Ruska-asussa oleva Kanavanranta.
Kuva: Leena Törmälä.

Jaa sosiaalisessa mediassa