Paluumuuttajat pääsevät ääneen uudessa Raahen kaupungin markkinointikampanjassa

Raahen kaupunki- ja elinvoimamarkkinointi ovat suunnitelleet yhteistyössä Ilta-Sanomien kanssa Raahessa asumista koskevan markkinointikampanjan, jonka avulla Raahe näkyy vahvasti Suomen suurimman uutismedian Ilta-Sanomien kotisivuilla. Natiiviartikkelissa paluumuuttajat Emilia ja Annekristiina pääsevät kehumaan Pohjois-Pohjanmaan ja Uudenmaan kampanja-alueille kotikaupunkiaan Raahea parin viikon mittaisen kampanjan aikana.

Markkinointikampanja on alkanut 23.11.2021 ja se kestää 6.12.2021 saakka Ilta-Sanomien digilehdessä. Natiiviartikkelin on kirjoittanut Ilta-Sanomien toimittaja Eeva-Maria Eränen.  

Kampanjan kohderyhmänä ovat pääasiassa Uudenmaan sekä Pohjois-Pohjanmaan maakuntien asukkaat. Diginäyttöjä Uudellamaalla tulee olemaan 800 000 ja Pohjois-Pohjanmaallakin 500 000. 

Ilta-Sanomien artikkelissa käsitellään Raahen vetovoimaa paikkakunnalle muuttajien näkökulmasta. Paluumuuttajat ovat halunneet hypätä pois arjen oravanpyörästä ja jatkuvasta kiireestä. He arvostavat Raahessa mm. lyhyitä välimatkoja, monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, turvallista elämää lasten kanssa sekä meren ja luonnon läheisyyttä. Heidän mukaansa Raahessa jää enemmän aikaa hyvälle ja turvalliselle elämälle! 

Toivomme, että jaat artikkelia sosiaalisessa mediassa. Tehdään yhdessä hyviä tekoja Raahen puolesta! 

Lue artikkeli Ilta-Sanomien kotisivuilta

Sininen hetki Pekkatorilla Wanhassa Raahessa. Etualalla valaistu joulukuusi.
Kuva: Langin Kauppahuone.

Jaa sosiaalisessa mediassa