Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät 15.–16.7.2022

Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät tarjoilee jälleen tuhdin pakkauksen merikaupungin loistoa ja entisajan markkinahumua pe–la 15.–16. heinäkuuta 2022! 

Raahen Rantatorin ympäristössä iloista markkinahumua säestää kesäinen ohjelmatarjonta musiikista työnäytöksiin ja Putte-possun meriseikkailusta kotieläinpihaan.

Kuvankauniiseen Museonrantaan ankkuroituu jälleen näyttäviä perinnealuksia. Rantatorin Komerssin vanhan ajan markkinoilla käy kuhina aivan kuin silloin aikanaan purjelaivakaudella, kun "pooki flakkaa" -huuto kiiri yli kaupungin ja raahelaiset tulivat vastaanottamaan omia poikiaan ja miehiään maailman meriltä heidän palatessaan kotiinsa mielenkiintoisten tuliaisten kera.

Pääset myös kokemaan Raahen palkitun saariston perinteisillä saaristoristeilyillä ja –kuljetuksilla tai vierailevien perinnealusten Postijahdin ja Perämeren Jähdin kyydissä! Raahen Matkailuoppaat johdattavat mielenkiintoisille teemakierroksille, ja Langin pihapiirissä järjestetään perinnerakentamiseen ja käsityöläisten työnäytöksiin keskittyvät Pekkatorin markkinat. 

Katso koko ohjelma ja lisätiedot Meripäivien kotisivuilta ja tule mukaan juhlistamaan Raahen kesän merellistä kohokohtaa! 

Lisätietoja

Raahen kaupunki
Kaupunkikehittäminen ja näkyvyys
Raahen Meripäivät -tiimi
p. 040 130 3888
pookiflakkaa [at] raahenmeripaivat.fi

Tapahtuman mainos.
Pooki Flakkaa - Raahen Meripäivät 15.–16.7.2022.

Jaa sosiaalisessa mediassa