Vuoden 2024 avustukset haettavissa

Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoiminnan sekä lähidemokratiatoimikunnan avustukset vuonna 2024 haettavissa verkon kautta sähköisesti.

Avustuksia tulee hakea sähköisesti. Lisätietoa sähköisestä hausta löydät raahe.fin Hae avustuksia -sivulta. Mikäli hakijan ei ole mahdollista käyttää sähköistä hakua tulee paperilomakkeelle tehty hakemus toimittaa torstaina 28.3. klo 15.00 mennessä kaupungin kirjaamoon os. Rantakatu 50, 92100 Raahe. Hakemusten lähettämistä sähköpostitse tulee välttää.

Kulttuuritoiminnan avustukset

Yleisavustuksilla tuetaan raahelaisia kulttuuriyhdistyksiä ja luodaan edellytyksiä raahelaiselle kulttuuritoiminnalle. Hae avustusta 1.3.–31.3.2024 välisenä aikana kulttuuritoiminnan sähköisellä yleisavustushakemuksella. Löydät lisätietoa kulttuuritoiminnan avustuksista ja linkit sähköisiin hakemuksiin Kulttuuritoiminnan avustukset-sivulta. Verkkolomake on avoinna ainoastaan määriteltynä ajanjaksona.

Nuorisotoiminnan avustukset

Yleisavustuksilla tuetaan raahelaisia nuorisoyhdistyksiä yleisen toiminnan tukemisessa. Hae avustusta 1.3. - 31.3.2024 välisenä aikana. Löydät lisätietoa nuorisotoiminnan avustuksista ja linkit sähköisiin hakemuksiin Nuorisoyhdistysten avustukset-sivulta

Nuorisotoiminnan erityisavustuksia leiri- ja kerhotoimintaan sekä bändien ja vapaiden luovien ryhmien toimintaan voi hakea neljä kertaa vuodessa; 31.3., 30.6., 29.9., 10.12. mennessä.

Liikuntatoiminnan avustukset

Yleisavustuksilla tuetaan rekisteröityjä raahelaisia liikuntayhdistyksiä toiminnan tukemisessa kerran vuoteen. Yleisavustukset haettavissa 1.3.–31.3.2024 välisenä aikana. Löydät lisätietoa liikuntatoiminnan avustuksista ja linkit sähköisiin hakemuksiin Liikuntatoiminnan avustukset-sivulta.

Liikuntatoiminnan erityisavustusta voi hakea kertaluontoisesti 1.4. alkaen. Erityisavustukset haettavissa 10.6. ja 10.12. mennessä.

Lähidemokratiatoimikunnan avustukset

Yleisavustukset

  1. Raahen alueella eläkeläis-, lastensuojelu-, vammais- ja muuta sosiaalista työtä tekevien järjestöjen toiminnan tukemiseen 31.3.2024 mennessä.
  2. Kylä-, asukas- ja kotiseutuyhdistysten toiminnan tukemiseen (enintään 500 €) 31.3.2024 mennessä.

Kohdeavustukset

Kertaluontoisiin kehittämiskohteisiin kylä-, asukas-, kotiseutu- ja järjestötoimintaan Raahessa 30.4.2024 mennessä (paperilomakkeelle tehty hakemus on jätettävä klo 15.00 mennessä kaupungin kirjaamoon). Kohdeavustushakemusten toivotaan kohdistuvan selkeästi hakijan edustaman tahon toiminnan kehittämiseen ja toimintaolosuhteiden parantamiseen.

Löydät lisätietoa lähidemokratiatoimikunnan avustuksista ja linkit sähköisiin hakemuksiin Lähidemokratiatoimikunnan avustukset-sivulta.

Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta käsittelyyn. Hakemusta täydentäviä liitteitä voi tarvittaessa toimittaa myöhemmin Avustushakemusten täydennysliitteet -verkkolomakkeella.

Kirjastolla opastetaan sähköisen hakemuksen käyttöön

Jos tarvitset apua sähköisen avustusjärjestelmän käytössä, varaa opastusaika kirjastolta. Opastusta annetaan Raahen, Pattijoen ja Vihannin kirjastoilla. Voit varata ajan puhelimitse tai sähköpostitse kirjaston digioppailta:

  • Raahen kirjasto: kirjastonhoitaja Timo Sedergren, puh. 040 130 8233, timo.sedergren [at] raahe.fi
  • Pattijoen ja Vihannin kirjastot: kirjastonhoitaja Toni Kykyri, puh. 040 135 6806, toni.kykyri [at] raahe.fi.
Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoiminnan sekä lähidemokratiatoimikunnan avustukset vuonna 2024 haettavissa verkon kautta sähköisesti.
Raahen kaupungin Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoiminnan sekä lähidemokratiatoimikunnan avustushaku 2024 on alkanut.

Jaa sosiaalisessa mediassa