Ohjattu toiminta

Kiikku ja keinu, futis ja jäkis. Tanssi ja uinti, mitä sitä tekis? Raahessa on yllättävän paljon lapsille suunnattua, ohjattua harrastustoimintaa.

Koulujen kerhotoiminta
Kaikilla Raahen kaupungin peruskouluilla järjestetään erisisältöistä koulujen kerhotoiminta ala- ja yläkoulujen oppilaille.

Leikkitoiminta/Avoin päiväkoti
Raahelaiseen varhaiskasvatukseen kuuluva leikkitoiminta on 3-5-vuotiaille lapsille suunnattu palvelu. Leikkitoiminnan Ollinsaaressa sijaitseva toimpiste on myös perheiden kohtaamispaikka.

Lasten liikunta
Tietoa lasten liikuntaharrastuksista.

Liikuntaseurat
Raahelaisten urheiluseurojen lajitarjonta on runsas. Useimmat seurat järjestävät toimintaa myös lapsille ja nuorille. Raahen liikuntatoimen ylläpitämät talvi- ja kesäurheilupaikat tarjoavat lapsille myös mahdollisuuksia itsenäiseen liikuntaan.

Raahen musiikkiopisto
Raahen musiikkiopisto järjestää musiikkileikkikoulutoimintaa ja musiikin opetusta useissa instrumenteissa eri-ikäisille lapsille.

Raahe-opisto
Raahe-opisto järjestää lasten ja nuorten kuvataiteen ja käsityön perusopetusta. Lasten Kuvataidekoulu Purjeen ja Käsityökoulu Solmun opetus on suunnattu 6-18-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Muualla verkossa

Kesäisellä hiekkarannalla ihmisiä uimassa, osa lähdössä melomaan kanooteilla.
Liikuntatoimen kesä- ja talviurheilupaikat luovat lapsiperheille mahdollisuuksia yhteiseen toimintaan. Kuva: Henri Ylikulju.