Lassintien silta on suljettu

Pattijoella Lassintien silta on suljettu liikenteeltä, koska maatuen murskeet ovat puutteelliset todennäköisesti viime syksyn tai tämän kevään tulvien vietyä niistä ison osan. Kulku sujuu käyttämällä Jokirannantietä kiertotienä. Tiedotamme kun silta on jälleen käytössä.
 

Veneet pois puistoista

Veneiden säilytys puistoissa on kielletty. Talvisäilytykseen on tarjolla ilmaista tilaa Thompsonin rannan kohdalla Merikadun varressa olevalla hiekkakentällä. Kesällä laituripaikkoja on runsaasti tarjolla. Vuokrausta voi kysyä Raahen kaupungin tekniseltä virastolta. Katso myös ohjeistus https://www.raahe.fi/kadut-ja-yleiset-alueet/venepaikat

Maanahkiaisen merituulivoimapuiston osayleiskaavaluonnos esitellään yleisötilaisuudessa 12.6.2024

Maanahkiaisen merituulivoimapuiston osayleiskaavan luonnosvaiheen aineisto esitellään kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa keskiviikkona 12.6.2024 klo 17–19 Pyhäjoen lukion Pauhasalissa (os. Koulutie 8, Pyhäjoki). Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, tervetuloa! 

Kehittämislautakunta päätti 7.5.2024 asettaa MRL 62 §:n ja MRA 30§:n mukaisesti Maanahkiaisen merituulivoimapuiston osayleiskaavan valmisteluvaiheen aineiston nähtäville mielipiteiden esittämistä varten 15.5.–20.6.2023 väliseksi ajaksi. 

Lue lisää kaavatyöstä ja tutustu luonnosvaiheen aineistoon

Osallistumis- ja arviointisuunnitelmia nähtävillä

Kehittämislautakunta päätti kokouksessaan 7.5.2024 Raahen sataman osayleiskaavan ja Länsi-Kalkan teollisuusalueen asemakaavamuutoksen (Akm 249) vireilletulosta. 

Kaavatöitä varten on laadittu osallistumis- ja arviointisuunnitelmat (OAS), joissa kerrotaan mm. työn tavoitteet, vaiheet ja aikataulu. Osallistumis- ja arviointisuunnitelmat ovat nähtävillä Raahen kaupungin Raatihuoneen ilmoitustaululla (Rantakatu 50), Praatissa (Kirkkokatu 43) sekä kaupungin verkkosivulla:

Raahe-opiston näyttelyt

Raahe-opiston lukuvuosi loppui huhtikuun viimeisellä viikolla ja toukokuussa päästään ihastelemaan kurssilaisten monipuolista osaamista. Esillä on kolme näyttelyä kolmessa eri kohteessa.

Raahen kaupunginkirjaston näyttelytilassa nähdään taiteen perusopetuksen opiskelijoiden eli lasten ja nuorten taiteen näyttely. Kirjaston aukioloaikojen mukaisesti on mahdollista päästä näkemään, mitä Kuvataidekoulu Purjeen ja Käsityökoulu Solmun taitavat opiskelijat ovat vuoden mittaan työstäneet.