370-vuotias Raahe Waputtaa 30.4. Härkätorilla ja Vihannissa

Raahe 370 -juhlavuoden kunniaksi Raahessa ja Vihannissa Waputetaan tiistaina 30.4.2019. 

Härkätori kerää tuhatpäisen varhaiskasvatusjoukkion jo aamupäivällä kuuntelemaan Soiva siili -orkesteria. 

Kello 14 lähtien Härkätorilla alkavat markkinahulinat - varaa ilmainen pöytäpaikkasi kulttuuripalveluista (kulttuuri [at] raahe.fi tai 044 439 3332). Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki myyjät ja erilaiset toimijat, jotka haluavat esitellä toimintaansa. 

Ohjelmassa iltaan saakka on luvassa Raahen Naisvoimistelijoiden lämpöjumppaa, Wappuriehan julistus, Taneli Reponen sekä illan päättävä Stepa. Päivän ohjelman juontaa Raahe 370 -toimikunnan puheenjohtaja Nina Pulkkanen. Myös Härkätorin kesäkahvila on auki ja myynnissä on vappumunkkeja ja simaa sekä suolaista syötävää - kahvilassa on myös jännittävä onnenpyörä. 

Vihannissa waputetaan kello 17-22. Kello 17 Vihannin Nuorisoseuralla ensimmäisenä konsertoi Soiva Siili klo 17, jonka jälkeen musisointia jatkaa Joel Reinaru.

Kello 18 lähtien perheille on tarjolla 3 toimintapistettä: Nuorisotila Olotilalla on kasvomaalausta sekä vappuaskartelua, Seurakuntatalolla ongintaa ja lisäksi tarjolla on munkkia ja simaa sekä varhaiskasvatuksen järjestämä toiminnallinen piste. Toimintapisteet kestävät klo 19.30 saakka.

Kello 20-22 Vihannin Nuorisoseuralla järjestetään nuorille suunnattu Wappukonsertti, jossa esiintyy Joel Reinaru. 

Raahe waputtaa juliste.
Raahen kulttuuripalvelut.